Masina de 12V Lumina de Lucru led Bar cu LED lightbar Impermeabil Mașină de Lumina pentru Tractor Camion SUV 4x4 Faruri cu Led-uri de Iluminat Spot de Lucru Bar

7.31lei

-32%

10.77lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: tractorul de la ferma, bara de led-uri, lampa led, spote led 12v, automat plasă de țânțari, camion de jucărie, led-end bar, bar de cocktail, peppa pig de pluș, lampa de ceață.

Caracteristici:

1. Consum redus de energie: Original chip, utilizarea de economisire a energiei circuit, de înaltă luminozitate LED-uri de iluminat.

2. Viață lungă, lungă distanță: LED faruri auto utilizarea de mare putere, chips-uri, gros PMMA masca, luminozitate mare și puternic factor de transmisie luminoasă.Speranța de viață lungă.

3. Coajă robust: subțire de oțel, șuruburi, cadru din aluminiu, robust, fix cutie de joncțiune, produse flexibile care se pot deplasa la stânga și la dreapta, cuprinzătoare de protecție, rezistent la apa de muncă, o bună etanșeitate, rezistent la apa, praf și la șocuri, să se Adapteze la vreme rea și de mediu.

4. Material durabil: datorita performanță de etanșare a corpului de aluminiu, rezistenta la uzura puternică și conductivitate termică, durabilitate sporită și o mai bună rezistență la coroziune Sex.

5. Modele compatibile: Motocicleta farurile sunt potrivite pentru: Suv-uri, camioane, vapoare, autobuze, biciclete, vehicule off-road, jeep-uri, mini-masini, motociclete, vehicule off-road, camioane, vehicule utilitare, etc.

Descriere:

Acest produs este un reflector, original chip, de economisire a energiei circuit, de înaltă luminozitate LED-uri de iluminat.

Caietul de sarcini:

Material: Aluminiu

Putere: 54W per lampă

Tensiune de alimentare: 12-24V

Debit de ieșire: 2800LM

LED-uri: 18pcs

LED temperatura de culoare: 6000K

Durata de viata: 50.000 ore

Temperatura de operare: -40 ° C-85 ° C

Rezistent la apa: IP67

Dimensiuni:10 * 7.5 * 3.5 cm

Pachetul Inclus:

1 * lumina Reflectoarelor

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Extern De Certificare De Testare ce
Grad De Protecție IP67
LED 18pcs
Putere 54W per lampă
dimensiune 10 * 7.5 * 3.5 cm
Tensiune 12-24V
Origine NC(de Origine)
Debit De Ieșire 2800Lm
Durata de viata 50, 000 de ore
Temperatura De Operare -40 ° C-85 ° C
Temperatura de culoare 6000K
Material Aluminiu
Tip Lumina De Lucru

Produse similare