Alimentat cu energie solară Lampa de Gradina Frunze de Proiectare în aer liber Gazon Yard Lanterna LED-uri Lumina de Decor agățat lampă Pentru Balcon Vilă Creative Terasă

16.66lei

-39%

27.74lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: pliere în aer liber felinar, lampa solara in aer liber, banca de putere, flori de balcon, sistemul, lampa de gradina led, is300h, lampa de podea în aer liber, hârtie de contact, solar felinare suspendate în aer liber.

Solare Lampă Cu Led-Uri În Aer Liber Curte Felinar Park Decor Pentru Balcon Vilă Creative Terasă Casă Lampă De Agățat

Caracteristici:

1. Energia solară: Acesta poate fi utilizat pentru alimentarea cu energie a lămpii, absorbind lumina soarelui, apoi convertind-o în energie electrică, și stocarea într-un acumulator reîncărcabil.

2. Potrivit ocazii: lampa este potrivit pentru instalare în grădini, balcoane, în aer liber, balcon, vile, terase și alte locuri.

3. Design vestimentar: este fabricat din gros de fier pur laser, fără bavuri și colțurile aspre, aspect frumos, durabil, de soare-dovada și rezistent la apa, puternic și observabilitate.

4. Ușor de utilizat: comutator Independente: ABS rezistent la soare solar de plastic pe capac, care poate fi mutat sau înlocuit cu un comutator de pe partea de sus.Nu cablajul este necesară pentru a lumina casa ta.

5. De economisire a energiei și de economisire a energiei: Această lampă solară are o luminozitate ridicată, care poate economisi energie și de energie electrică pentru tine, potrivite pentru iluminat și decor.

Descriere:

Solar led lumină în aer liber sprijină încărcare solară, care poate economisi energie și de energie electrică pentru tine, potrivite pentru diferite ocazii.

Caietul de sarcini:

Lampa dimensiune: 13.5*13.5*20cm

Material: fier, plastic

Brut greutate: 270g

Sursă de lumină LED: 1 * luminozitate ridicată lumina alb cald

Pachetul Inclus:

1 * Solare Lampă cu LED-uri

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Numărul De Model Solare Lampă cu LED-uri
Certificare CE, ROHS
Este De Becuri Incluse Da
Tipul De Bază Nici unul
Origine NC(de Origine)
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Celule Solare De Tip Baterie Cu Litiu
Nume De Brand ICOCO
Caracteristici Solare Lampă cu LED-uri
Este Estompat No
Stil Tradiționale
dimensiune 10M
Tensiune 5V
Corpul Material Fier
Nivelul De Protecție IP65
Utilizare VACANTA
Sursa De Alimentare Solar

Produse similare