5pcs fotopolimerizare Caz PC-ul Portabil Stick Pe Garnitura Tampon de Protectie Pentru Ld-002h/Foton Mono X /WANHAO D8 UV 3D Printer Parte

15.10lei

-40%

25.57lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: zte mono ecran, imprimanta rășină, elo electric light orchestra, Imprimanta 3d wanhao, rășină tva, energic mono x, anet et5, anycubic foton mono lcd, veterinari, foton x mono film.

5pcs fotopolimerizare Caz PC-ul Portabil Stick Pe Garnitura Tampon de Protectie Pentru Ld-002h/Foton Mono X /WANHAO D8 UV 3D Printer Parte

Caracteristici: 1. Multifunctional Utilizare: se Aplică la o varietate de 8.9 inch LCD rășină imprimante.Proteja 8.9-inch rășină de imprimante, cum ar fi pentru ld-002h/pentru Foton Mono X/pentru WANHAO D8 UV.

2. Proteja ecranul pentru a preveni rășină de scurgere de la marginea ecranului și în fața imprimantei corpului; gratuită de 15 de praf-gratuit cârpe, puteți șterge ecranul curat în orice moment.

3. Funcția de protecție: rezistent la Praf, pentru a preveni ecran de la care se încadrează praf și zgârieturi; proteja imprimanta și rășină de siguranță.

4. Durabilitate puternică, capacul de protecție este fabricat de înaltă calitate din polipropilenă, care este durabil.Acesta are proprietati anti-rășină proprietăți, care pot preveni rupere și abraziune, menținând în același timp foarte moale performanță.

5. Economisiți Timp: Acum nu mai este nevoie să fie obligați să organizeze imprimanta după imprimare.Pasta noastră de pe garnitură și știu că în interiorul imprimantei și tv LCD cu canale nu vor fi scurgeri de rășină, vă rugăm să fiți siguri.

Caietul de sarcini:

Numele: Lumina De Întărire Capac De Protecție

Dimensiune: aproximativ 241*171mm/9.49*6.73 inch

Lista De Ambalare:

241*171mm fotopolimerizare Capac de Protecție*5

Cârpă Curată*15

Dacă doriți să cumpere în vrac, vă rugăm să ne contactați.Noi va oferim preț mai bun pentru tine.

Suport Dropship/En-Gros
Numărul De Model Imprimanta 3D parte, Caz De Protecție
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Alte
Nume De Brand tmddotda
Tip 8.9 Inch LCD Rășină Mat Pentru Imprimantă 3D Parte
type1 DLP-polimerizant Caz PC FEP Film Vascoza Praf

Produse similare