PERFECȚIUNEA 4x100 ml.HP Deskjet Ink Advantage 3835 AiO 652 CL (F6V24A) / 652 BK Compatibile de toner Refill Set Transport Gratuit

53.57lei

-24%

71.40lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: meme tricou, slide trompeta, mercedes cl, stilou cu cerneală, ciss, 4x100, vopsea printer, pod sistemul, ciss kit pentru hp printer, ciss pentru hp deskjet.

Produsul l-ați achiziționat este atent pregătite și expediate în aceeași zi.

Conținutul pachetului ajunge la tine, în 100 ml de sticle așa cum se arată în imagine, acoperit cu folie de aluminiu.Deci, va fi primul să-l deschidă.

Elementele din imagine sunt pregătite.Seringă sau ușor bușonul de umplere este atașat în conformitate cu specificațiile imprimantei dvs.

Dacă aveți o cerere specială, puteți să ne scrieți, reprezentantul nostru client va răspunde imediat.

Schimbul de experiențe în comentariile dvs. vor fi edificatoare atât pentru noi, cât și clienții noștri noi.

Vom avea surprize din timp în timp pentru cei care ne urmează.

Dacă avem un deficit sau defect în produsul achiziționat, vă garantăm că vă vom trimite gratuit, în următoarea ordine.

Vă mulțumim pentru alegerea noi.

IN PACHET:

· Opțiuni care apar în imagine; cerneala, seringi, mănuși, cartuș de deschidere soluție, cartuș aparat de vacuum, capac umplere ușoară

· Ușor bușonul de umplere, seringi și mănuși atașat la fiecare cerneală

PRODUCȚIE:

Cerneala cu care ne-a produs în Turcia.Ani de experiență formulat cu ingrediente de înaltă calitate, de catre inginerii nostri.Compania noastra a fost de lucru pe tehnologii de imprimare din 2006.

EXPERIMENT:

Cerneluri produse specifice pentru modelele de imprimantă treacă prin etapele de testare.Cele mai

culori vibrante în gama de culori se bazează pe.

TEST:

Cerneala trece testele de culoare trece cartușul înfundarea teste.Cartușe păstrate pentru o lungă perioadă de timp sunt transcrise pentru gura de uscare test.Intră în cea mai lungă de viață a cartușului de teste.

FOTOGRAFIE :

Tipărite în culori vii pe diferite tipuri de hârtie foto.Este supus accelerat timp de testare cu raze ultraviolete în fotografia de decolorare test.Astfel, putem fi siguri că fotografiile vor rămâne ca în prima zi, fără decolorare de ani de zile.

PRODUCȚIE :

Cerneluri noastre produse în conformitate cu standardele.Acesta este pregătit pentru a fi trimise în Asia, Europa și toate țările din lume.

Buvette.ro: Cum am intrat pe platforma de vânzări, prețurile au fost ținute rezonabil, în scopul de a oferi clienților noștri de valoare calitatea noastră de cerneluri.

Dacă nu sunteți mulțumit cu Cartușe compatibile, cartușele utilizate pot fi trimise înapoi în termen de 10 zile lucrătoare după primirea comenzi.

Vom face, fie de inlocuire sau rambursarea integrala (Inc.dvs. costurile poștale pentru trimiterea înapoi).

Vă rugăm să rețineți acestea sunt compatibile cerneluri și ele nu sunt fabricate nici aprobat de către Canon Cp-Epson-Fratele sau orice altă imprimantă produce

0077 ciss rezervor uyumlu
Origine TR(Origine)
0078 dolan kartuş uyumlu
Tip Cerneala Refill Kit
0079 tüm modellere uyumlu
Nume De Brand Perfecțiunea
Compatibil Marca HP

Produse similare