SAMSUNG Microsd card de 256 g 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 8 GB 100 MB / s. Class10 U3 UX SDXC Class EVO + Card de Memorie Micro SD TF Flas

47.60lei

-50%

95.20lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: samsung galaxy 64 gb, mitsubishi evo 8, micros sd 256, camera p500, card micro sd, 2230 nvme, Card micro sd 32 gb, card microsd de 256 gb clasa 10, galaxi, 64 GB.

Samsung autorizat

poti cumpara originale și de înaltă calitate Samsung card de memorie în acest magazin!

Caietul de sarcini :

Rapid a Citi și a Scrie Viteza s

Samsung microSD EVO Plus, a adăugat capacitatea de memorie și funcționalitate multi-dispozitiv astfel încât vă puteți concentra pe viata, nu de tehnologie.Acest UHS-1 Clasa 10 card de memorie compatibil este perfecta pentru captarea de fotografii și video de înregistrare și redare în format Full HD.Și cu citi și scrie viteze de pana la 80MB/s & 20MB/s, respectiv, aplicații și videoclipuri încărca mai repede și transferul de fișiere mai rapid.

Video Full HD

Surprinde momentele care contează.Cu Samsung EVO Plus Card microSD, puteți trage bogat detaliate și clipuri video Full HD pe smartphone-ul, tableta sau aparat de fotografiat și puteți fi sigur că fiecare memorie va fi în siguranță.Reda videoclipuri înapoi pe Full HD TV sau monitor și să retrăiască o experiență la fel de viu ca în ziua aceasta s-a întâmplat.

Rezistent la apa

Cardurile de Memorie Samsung pot supraviețui până la 72 de ore în apa de mare.

Temperatura-dovada

Aceste carduri de memorie poate suporta temperaturi de la -25° la 85° Celsius.

X-Ray-dovada

Proteja toate datele de la daune cauzate de aparate cu raze X aeroport.

Magnet-dovada

Cardurile de Memorie Samsung pot rezista chiar câmpuri magnetice de până la 15.000 gauss-echivalentul unui câmp de scanner RMN.

Capacitate Uimitoare:

De a salva până la 10,940 photos1 , până la 16 ore și 20 de minute de Full HD video2 sau până la 30,670 songs3 .* Descărcați mai multe fișiere media și aplicații pentru smartphone sau tableta.Și știu că ai o mulțime de spațiu.**

1 28MP (6480x4320) Super Fin, mediu dimensiune: 11.5 MB.

2 1920x1080/60P, HQ, medie dimensiune: 127.7 MB

3 Medie dimensiune 4.1 MB

*Dispozitiv de testare: Samsung NX1. Rezultatele de mai sus sunt de la interne teste folosind un Samsung adaptor SD cu medie-date reale magazin de capacitate (91.5% de etichetat capacitate).Rezultatele pot varia în funcție de condițiile de testare și dispozitivele gazdă.

**Capacitatea de stocare a precizat în caietul de sarcini poate fi mai mică decât capacitatea raportate de către sistemul de operare al computerului din cauza diferenței în standardele de măsurare.

Un Partener Perfect:

Obține cele mai multe din cele mai recente smartphone-uri, tablete și aparate foto.Acest card de memorie functioneaza perfect chiar si cu cele mai avansate dispozitive pentru a proteja amintirile de viață.

Pachetul include:

1* Samsung Micro SD Card cu pachetul

1* Samsung adaptor pentru cadou

1.Compatibilitate

Orice piese de calculator au probleme de compatibilitate, dar Samsung ca o lume de brand,cu o buna compatibilitate .dacă dispozitivul este prea vechi, nu pot fi potrivite pentru cele mai noi produse

2.Capacitate

Diferența de Fabrica de proiectare și de produse Electronice de a duce o diferenta de capacitate , capacitatea disponibilă va fi de aproximativ 90% -93%

3.Viteza

Vă rugăm să testați cu H2testw și de a folosi de bună calitate USB3.0 reader , viteza este influențată de mai mulți factori diferiți , de interfață, calculator condiție , testare software ,sisteme ,utilizare , etc.

4.Interfață

USB3.0 este compatibil cu USB2.0, USB2.0 viteza va arăta mai jos.

5.Culoare

Ecran și lumină a trage va afecta culoarea produselor, imagini numai pentru referință, obiectul nostru de produse disponibile

6.Chips-uri

Samsung este o foarte mare și faimos produs de stocare fabrica , dar chips-uri din produsele sale sunt selectate de bună calitate chips-uri de companii din întreaga lume .

7.Suprafata Zero

Toate produsele Samsung trebuie să fie testate înainte de a trimis , suprafata zero este normal

8.Greutate

Bazat pe compania expres și greutatea noastră urmare, înainte de a trimis

9.Aspectul de Produse

imagini doar pentru referință, obiectul nostru de produse disponibile , fabrica au dreptul de a schimba aspectul în orice moment .

10.Pachetul Rupt

Timp de transport maritim internațional se va deteriora și se pisează pachetului , dacă ați găsit acolo este despachetarea semne,vă rugăm să nu semneze .Ambalajul exterior în stare bună, dar produsul pachetul de vânzare cu amănuntul prin extrudare deformare, dar nu afectează utilizarea produsului, este normal.

11.Pachet

Garantam produsele sunt 100% originale , dar producătorul are dreptul de a modifica ,deci, aspectul și de design de ambalaj se pot schimba fără o notificare prealabilă, în același timp, avem, de asemenea, nu va întreprinde nici o responsabilitate

12.Test

Pentru electronice produse de stocare , un pic de capacitate nu poate fi citit si testat , este normal , nu un produs de calitate de problemă.

13.Registrul

Produsele noastre sunt Chinezi viziune , toate pot fi verificate prin cod de Securitate pe Samsung Chineză office-ul , dar pentru clienții noștri din întreaga lume să nevoie de un cod EAN (nevoie de fabrică )pentru a înregistra pe Samsung limba engleză site-ul oficial.

14.Autorizație

Suntem oficial Samsung vânzător autorizat, Toate produsele noastre sunt originale , pot fi verificate pe site-ul oficial Samsung

Nume De Brand Samsung
Capacitate 32G/64G/128G
Cerere Telefon Mobil, Smartphone, Tablete
Seria EVO Plus (2017 Model Nou)
Viteza de citire 32G Pana la 95MB/s
Viteza De Citire/Scriere Clasa 10
Pachet Da
Viteza de citire 64G până la 100MB/s
Viteza de citire 128G până la 100MB/s
Tip TF / Micro SD Card
Numărul De Model MB-MC, 2017 Nou Model EVO Plus

Produse similare