Oi Titularul de Hârtie Igienică hârtie Igienică Suport Oi produits de salle de bain полка для ванной organizador escritorio

49.68lei

-40%

82.82lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: largă de sârmă rafturi, bane jucărie, toaletă sistemelor de încălzire, suport, baie de produs, foi de hârtie igienică, pentru ovine, suport mop, pentru hârtie igienică, podea din pvc, kitty bucătărie titularul de hârtie.

Oi Titularul De Hârtie Igienică Hârtie Igienică Suport De Oaie

Caietul de sarcini:

Prezintă cu mândrie de baie cu propriul dvs. foarte Titularul de Hârtie Igienică Oi!Păstrarea hârtie igienică de vedere?Oaie trebuie să fie nebun!Mulți oameni cred hârtie igienică este destul de plictisitoare și de multe ori murdar de utilitate, având nevoie să fie ascuns în dulapuri și cele mai adânci, mai întunecate cotloane ale toaleta.Hârtie igienică de Oaie este un suport cu un caracter adevărat.Dispunând de un unic și ciudate de design care încorporează hârtie igienică, oi are patru picioare, un cap și un corp care este alcătuit din preferate hârtie igienică.

Forma naturală de hârtie igienică emulează o oaie pufos, alb de lână.Titularul poate stoca până la 7 role (cu 7 role crea cel mai bun efect).

Hârtie Igienică de Oaie poate fi folosit atât de liber-în picioare pe sol sau fixate pe perete (suruburile nu sunt incluse).

Materiale: Metal

Culoare: Negru

Pachetul Inclus: 1 x Oi Titularul de Hârtie Igienică

dimensiune M
Baie Raft decor
Tip Depozitare Suporturi Și Rafturi
display stand Ambarcațiunile De Stocare
cameră organizator cameră accesorii
Caracteristică Eco-Friendly
Organizarea organizator de baie
organizatorii de stocare mobilier de baie seturi
Tip De Instalare Tipul De Podea
Aplicabile Spațiu Baie
Origine NC(de Origine)
Nr. de Niveluri Single
Clasificarea Pliere Rack
Numărul De Model 1

Produse similare