Parnis 44mm Manual mechanical ceas cadran alb 17 jewels 6497 parte winding Bărbați ceasuri PM14

259.64lei

-50%

519.28lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: ceas pilot, ceas nh35 circulație, bliger ceas, eta, 6497 circulație, corgeut miyota, oamenii parnis, 2813 ceas, 36mm ceas automatic, pagani design ceas.

Descriere:

Mișcarea: 17-Bijuterii mecanice 6497 parte winding .Dial: cadran Alb cu mâini de argint , doua mâini de la ora 9 poziția.Caz Meterial: Lustruit solid 316 carcasă din oțel inoxidabil. Rezistenta la apa 30m.Caz diametru: 44mm.Caz grosime: 11mm.Curea: 22mm latime curea din piele.Clasp type: Pin Buckle.Sticlă Specială rezistentă la zgârieturi meterial de sticlă.

Vom accepta 2 metoda de plata : 1>.Metode de plată oferite de Buvette.ro Escrow. 2>.Paypal Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 Zile lucrătoare de la primirea de plată.Despre noi de: Toate elementele sunt verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.ne va oferi o Rambursare COMPLETĂ sau Schimb de servicii.Numai pentru elemente defecte.Vă rugăm să ne contactați, să depună o restituire sau de schimb în termen de 30 de zile după ce primiți produsul.Livrare în 2 zile lucrătoare după plata dupa testare complet și activitatea vamală.Numărul de urmărire va fi trimis înapoi de la clienți pentru Feedback-ul de confirmare a expedierii: feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, sperăm că nu ne vor lăsa cu 5 stele de feedback pozitiv.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați înainte de a primi feedback-ul, vă vom răspunde în termen de 24 de ore și încerca noastre cele mai bune să-l rezolve pentru tine!Vă mulțumesc!

Adâncime De Rezistență La Apă 3Bar
Cazul Formei Runda
Numărul De Model PM14
Cutii & Cazuri Material Nici un pachet
Incuietoare Tip Catarama
Trupa Lungime 24cm
Trupa Tip De Material Piele
Mișcarea Mână Mecanică A Vântului
Nume De Brand Parnis
Formati Fereastra Material Tip Sticla
Carcasa Din Material Din Oțel Inoxidabil
Diametru Cadran 44mm
Lățime De Bandă 22mm
Tip De Element Ceasuri De Mana Mecanice
Caz Grosime 11mm
Stil Moda & Casual
Caracteristică Rezistent La Apă

Produse similare