Portabil Din Oțel Inoxidabil Hip Balon Carafă Whisky, Vin, Vas Sticla Cadou 5/6/7/8/9 Oz Cu Piele Suport Sticla De Apa

21.55lei

-42%

37.17lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: plosca pentru alcool, curea balon, parul manechin, hip flask, logo-ul inoxidabil sticla, alcool coniac sticla, ceramica balon, cat lynx, rumi, personalizate din oțel inoxidabil hip balon.

Portabil din Oțel Inoxidabil Hip Balon Carafă Whisky, Vin, Vas Sticla Cadou 5/6/7/8/9 Oz cu Piele Titularul Dropshipping-V12 Produs caietul de sarcini:

Caracteristici:

1.Buzunar Prietenos: conceput pentru persoana care este în mișcare, conturate spate oferă un confortabil, se potrivesc pe corp și de a face acest lucru potrivi cu ușurință în buzunar, balama-conectat pac asigură că întotdeauna rămâne acoperit.Cu o capacitate de variante de 5-9 Oz.

2.Durabil și Rugină-Dovada: hip-vasul este construit pentru a dura cu 1,0 mm, gros si puternic 18/8 BPA-Free din oțel inoxidabil, care este ușor, rezistent și rugină-dovada.Sale de design versatil face să funcționeze în timp ce camping la munte sau la pădure sau la evenimente sportive.

3.100% etanșe: de sudare de Înaltă frecvență.Pac sigilii bine să vă asigurați că nu whiskey, bourbon sau altă băutură preferată va scurge afară și a obține pierdut.

4.Ușor să Bea/se Toarnă: Clasic Balon are o gură largă deschidere care face umplutura, turnarea și curățare ușoară.Un sistem integrat de șnur capac, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea de balon capac.

5.Cadoul Perfect: Sunteți în căutarea pentru cool cadou elegant pentru om, soț, iubit, frate, tata sau prieten?Aceste baloane sunt foarte bune pentru zilele de naștere, ziua tatălui, cavalerii de onoare/cel mai bun om, Craciun, nunti, și/sau de absolvire cadouri.

Pachetul Include:

1 x Vas

tazas Termos
Caracteristici 1 Buzunar Prietenos
Caracteristici 4 Ușor de Băut
Caracteristici 3 rust-proof
Origine NC(de Origine)
Caracteristici 2 Durabil
Numărul De Model Hip Baloane
Corpul Material Alte
Tip Mini

Produse similare