Optolong L-a spori dual-band pass filtru Built-in pentru Canon EOS-C

1 034.23lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: filtru, extreme optolong filtru, monocular putere, filtru optolong, telescop, telescop monocular, Design, baku, h, luna optolong filtru.

OPTOLONG L-a spori Filtru Dual-band Pass Filter Conceput pentru DSLR CCD de Control de Lumină Poluate Cerul Amatori

Neobosit răspândirea de urbanizare și sale asociate poluării luminoase au devenit o problemă tot mai mare pentru toți amatorii și astro-fotografi.Actualul soluții la această problemă poate fi costisitoare și ar putea include achiziționarea de un alb-negru aparat de fotografiat, mai multe tipuri de filtre de bandă îngustă și un filtru de volan.

L-spori oferă un mod economic și soluție practică pentru amatori.Acesta este un dual-filtru trece-bandă care a fost conceput pentru DSLR (digital SLR), culoare CMOS și CCD.Comoditatea și eficiența costurilor de acest filtru permite amatori la imaginea de o bogată selecție de imagini astronomice, chiar și în lumina puternică, puternic lumina-zone poluate.

Optolong consideră că design-ul nostru L-a spori filtru este o inovație tehnică printre filtre.Se izolează în mod eficient H-Alfa, H-Beta, și Oxigen III nebuloasa de emisie linii și atinge o maximă de transmisie de până la 90%.Performanță de acest filtru oferă imagini superb controla impactul de lumina cerul poluat.

L-spori Filtru Spectru Curba:

În funcție de caracteristicile de corp ceresc linii de emisie și caracteristică de poluarea luminoasă durata de spectru, Optolong special conceput și optimizat dual-band L-spori de filtrare în scopul de a păstra proeminente de culoare de nebuloasă RGB în timp ce blocarea mai de poluarea luminoasă.

Date Tehnice:

1. Substrat: B270

2. Grosime: 1.85 mm

3. Tpeak: T>90%

4. Blocarea gama: 300-1000nm

5. Blocarea adâncime: poluarea luminoasă de blocare linie >99%

6. Calitatea suprafeței: 60/40

7. Transmise Wavefront RMS: λ/4

8. Paralelism (arcsec): 30

Pachetul Include:

l x OPTOLONG EOS-C L-a spori Filtru

Robust Carcasa Din Plastic

Tip Monocular
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Optolong

Produse similare