Vinde fierbinte Deoxyarbutin Pulbere Cosmetice Prime, de Albire a Pielii Reduce Melanina si Pistrui

69.84lei

-15%

82.18lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: crema de melasma, praf de colagen, alpha-arbutin pulbere pentru albire a pielii, pulbere de acid, facial rimel, melanina, bb pulbere, arbutin pulbere, giga praf alb, alpha-arbutin.

Numele Produsului: Pulbere Deoxyarbutin Aspectul Produsului:Alb Pulbere Ambalajul produsului:sac de folie de Aluminiu Depozitare: produsul este sigilat și depozitat într-un loc uscat, rece și bine ventilat Perioada De Valabilitate: de 2 ani

Deoxyarbutin eficient inhiba formarea de melanina, stropi și fleck poate fi luat plimbare și nu are efecte secundare sunt cauzate.Deoxyarbutin poate cel mai eficient umezi pielea care arata foarte iluminat, astfel încât deoxyarbutin este utilizat deschiderea culorii pielii și agenți de albire în produsele cosmetice.Deoxyarbutin fost, de asemenea, folosit ca un antioxidant.Funcții: 1.Deoxyarbutin poate îmbunătăți metabolismul de arsuri solare pielii cauzate de radiații. 2.Deoxyarbutin poate evident diminua pigmentare cauzate de radiațiile ultra-violete. 3.Deoxyarbutin limitează melanogeneza prin celulele intoxicații reacție pe celulele de melanina, și mecanismul de blocare pe tirozinazei. 4.Deoxyarbutin poate diminua senil-gălbui maro-placa, de asemenea, eficiente pentru lentigo în scădere.Cerere 1.Dezoxi Arbutin pulbere poate îmbunătăți metabolismul de arsuri solare pielii cauzate de radiații. 2.Dezoxi Arbutin pulbere poate evident diminua pigmentare cauzate de radiațiile ultra-violete. 3.Dezoxi Arbutin pulbere limitează melanogeneza prin celulele intoxicații reacție pe celulele de melanina, și mecanismul de blocare pe tirozinazei.

Tip sclipici
Numărul de Bucăți O Unitate
Utilizarea Corpul
Origine NC(de Origine)

Produse similare