Vara Retractabil Mini Ventilator de Buzunar Portabil USB Tăcut în condiții de Siguranță de Mână Desktop Ventilator Electric 3-nivel de Viteza Cu Parfum

41.33lei

-56%

96.07lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: rucsac pikachu, Fan, evantai din lemn negru, animale de plastic ventilator de mână, violet plastic ventilator de mână, negru de mână fan, ventilator de mână pentru bărbați, ventilator portabil linie, mare ventilator portabil, japonia peruca.

Vara Retractabil Mini Ventilator de Buzunar Portabil USB Tăcut în condiții de Siguranță de Mână Desktop Ventilator Electric 3-nivel de Viteza Cu Parfum

Puncte: 1、Portabil de Design: design Detașabil, se poate economisi spațiu, care poate fi pus cu ușurință în portofel sau buzunar.Acest lucru ușor de buzunar fan cantareste doar aproximativ 125g, care este ușor de transportat, du-te la locul de muncă, de călătorie, și du-te la școală, și păstrați-l rece în aer liber sau în interior în timpul verii.

2、Design de Moda: Acest hotel elegant de sticla de parfum inspiră personale fanii și oferă un aspect unic.Mini ventilator adoptă un tratament special de suprafata tehnologia pentru a îmbunătăți simt.Diferite culori cunosc dressing cerințele și aduce un stil confortabil.

3、3-nivel de Viteză și Tăcut: built-in componente de upgrade suport de fani, oferă o constantă a ventilatorului, iar zgomotul este la fel de scăzut ca la 24 dB.Trebuie doar să apăsați butonul de alimentare pentru a satisface nevoile diferite, cu 3 viteze reglabile, și oferă un cadru liniștit și rece direcția vântului 3.3 metri.

4, de Siguranță și de Protecție a Mediului: capacul ventilatorului de declansare design este mai în siguranță în utilizarea de zi cu zi și poate preveni leziuni deget.Acesta este fabricat de înaltă calitate, de mediu ABS material de rășină, care este non-toxic și în condiții de siguranță.La ventilator portabil este potrivit pentru toate vârstele și se simte plăcut la atingere.

5、despre Putere: interfata USB, indiferent unde te duci, puteți utiliza cablul de incarcare USB pentru conectarea la calculatoare, laptop-uri și alte dispozitive să se bucure de vântul rece.Baterie reîncărcabilă litiu fan bateria poate oferi 3-5 ore de timp de lucru pentru a oferi o mai răcire experiență.

Caracteristici: sticla de parfum Unic forma, ascunse ventilator pentru depozitare ușoară, liber de reglare a volumului de aer, zgomot redus, de alimentare cu aer cu parfum foaie și parfum, acesta poate fi utilizat pentru portabile sau desktop.

Caietul de sarcini:

Certificare: FCC, CE, ROHS

Greutate Net/brut greutate: aproximativ 125g/despre 163g

Acumulator și capacitate: baterie polimer/1200mAh

De încărcare și de rezistență în timp: timp de incarcare: 3.5 ore, 1 nivel 5 ore, 2-nivelul 3 ore, 3-nivelul de 1,5 ore

Lista De Ambalare:

1 x USB Silențioasă Ventilator Electric

Notă:

1. Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, vă rugăm să asigurați-vă că toleranțele în produs sunt permise.Pentru a

2. Datorită măsurare manual, produsul are o anumită toleranță dimensională.

3. Din cauza diferenței între lumină și ecran, culoarea reală a obiectului și culoarea din imagine va fi ușor diferite, vă rugăm să prevaleze cu obiectul real.

Fan Material De Acoperire Plastic
Acumulator și capacitate Polimer baterie/1200mAh
Fan Coaste Material Plastic
Caracteristică 1 Design portabil
Suport Picătură De Transport Maritim/ En-Gros
Este Pliabil No
Caracteristică 3 3-nivel de Viteză și Tăcut
Lista De Ambalare USB Silențioasă Ventilator Electric
Numele Produsului USB Silențioasă Ventilator Electric
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 2 de design de moda
Numărul de Fan Coaste 14
Tehnica Formă Liberă

Produse similare