JOHNCOO Floating Minnow 130mm 18.5 g Timp de Turnare Greu Momeala Flash Lama Wobbler Momeală de Pescuit Biban de Mare Nada

21.42lei

-45%

38.95lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: clește de pescuit de pescuit, pește wobbler, momeli de pescuit de apă sărată înghițitură, bey blade, nada vib, luminoase wobbler pescuit, momeală pește minnow, momeala broasca, momeală pește, barca de pește.

JOHNCOO Floating Minnow 130mm 18.5 g Timp de Turnare Greu Momeala Flash Lama Wobbler Momeală de Pescuit Biban de Mare Nada

1. Tungsten din oțel Centrul De Greutate Sistem de Mișcare, Ultra-lung de turnare

2. Echipament nou centru de greutate sistem de mișcare, centrul de greutate automat recuperări pentru a controla cu precizie mișcarea în apă.

3.Aproape transparent corp de pește vă oferă o adevărată experiență vizuală.Strict selectate de culori si modele, vopsite în culori strălucitoare și modele, pentru a acoperi diverse condiții.Multi-strat reflectorizant finisaje, complet, cu culori naturale și 3D realiste ochi poate atrage mai mult pește.

4.ABS durabil construcție, reutilizabile și de mediu protector swimbait, echipate cu rugină-dovada cârlige ascuțite înalte, excelent puncție capacitatea, puternic, rezistent la abraziune.

5.Perfect pentru ocean cu barca de pescuit, ocean rock pescuit, ocean de pescuit de plajă, lac, râu, rezervare, iaz, și flux!Atât pentru apă dulce și apă sărată de Mare pentru Bas, Biban, Panfish, Biban, Păstrăv, chiar stiuca si somon!Acest kit este cel mai bun cadou pentru prietenii și familiile.

Tip Momeală Artificială
Culoare 7 culori
Greutate 18.5g
Categorie NADA
Lungime 130mm
Numărul De Model Momeală De Pescuit, minnow
Acțiune Plutitoare
Origine NC(de Origine)
BUC 1 buc
Nume De Brand johncoo
Poziția Ocean Barca De Pescuit, LAC, Rezervor Iaz

Produse similare