200 ml Ulei Auto Extractor Lichid de Umplere Seringă de Sticlă de Transfer Combustibil Auto Extracție Pompă de Mână Distribuitor de Accesorii Auto

33.15lei

-29%

47.34lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: fier de transferul de imagine, 1000ml seringa, seringa de plastic, 150cc motocicleta, 300 ml seringă, extractor de ulei, pompă manuală, pompa apa, jms pompa siringa, De Transfer De Căldură.

Descriere:

Realizate din materiale de înaltă calitate, solid, durabil și de înaltă rezistență, durată lungă de viață.

Proiectat pentru evacuarea sau topping off master cilindri și alte rezervoare, extragerea lichidului de frână din rezervor și adăugarea de noi lichide înainte de spălare lichid de frână de la etriere

Necesita pomparea de lichid printr-un orificiu de umplere în partea de trans, și umplere cutii de transfer si diferentiale, chiar și de transfer de înaltă viscozitate lichide.

Excelent pentru utilizarea cu ulei, lichid de răcire și a sistemelor hidraulice durabil, ulei și rezistente la substanțe chimice.

Mare pentru extragerea sau modificarea motor uleiuri sau lubrifianți în ATV-uri, barci, utilaje agricole.industriale, cutii de viteză, pentru autovehicule, motociclete, rulote, etc..

Caietul de sarcini:

Material: Metal, Plastic

Lungime: Lichid Hota: app.29.5 cm/11.61 în; Părți: 21.5 cm/8.46 în; 20cm/7.87 în

Capacitate: 200 ml

Cantitate: 1 Set

Pachetul Inclus:

1 x Mașină de Ulei Extractor

2 x Piese

Origine NC(de Origine)

Produse similare