Din Oțel Inoxidabil, Caseta De Prânz Gustare Packer Copilul Adulți Bento Box Extra Mici Împărțit Masa De Prânz Caseta De Bunuri De Uz Casnic

46.13lei

-26%

62.36lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cutie de prânz, sticlă produse alimentare bento, bento box, bento box-cutia metalică din oțel inoxidabil, cumpara tupperware cutie de prânz, sac de masa de prânz, transportin small box, bento box kawaii, copilul din oțel inoxidabil bento, oamenii snack box.

caracteristică:

1、COMPLET din OȚEL INOXIDABIL: Fabricat din cel mai puternic ecofriendly material, oțel inox lunchbox nu va rugini sau eroda ore suplimentare.Nu din plastic sau silicon s-au folosit la construirea cutie de prânz, astfel că NU este etanșă.DIMENSIUNI:6.9*5.7*2.2 inch(17.5*14.5*5.5 cm).

2、VERSATIL: Acest container pentru alimente setul poate fi folosit pentru office pachet, picnicuri, și de stocare, care deține până la pentru a satisface orice tip de pofta de mancare.Echipat cu UNUL sau DOUĂ sau TREI compartimente, ține alimentare separate și sortate, bucurându-se totul, de la un sandviș mare pene, fructe chiftele și brânzeturi asortate.

3、ECO-FRIENDLY: Ca un mediu prietenos si produse reciclabile, realizate din oțel inoxidabil, plastic, PVC, sau dăunătoare materiale au fost folosite pentru a face durabil lunchbox.Investească în dezvoltarea durabilă a planetei noastre.

4、UȘOR ȘI COMPACT: Măsurarea 6.9*5.7*2.2 inch(17.5*14.5*5.5 cm), și Cântărește aproximativ 250g (8.8 oz), întreprinderile noastre mici, de metal snack box alunecă în geanta, rucsac sau servieta de proteine sănătoase gustări la locul de muncă, școală, sau pe drum.

5、mașină de spălat VASE în condiții de SIGURANȚĂ: Proiectat pentru confort de zi cu zi, aceste gustare sanatoasa cutii de spălat vase în condiții de siguranță pentru o economie de timp de curățare!Și pentru că sunt reutilizabile, vei economisi bani în timp ce crearea de la zero a deșeurilor.

VĂ ROG SĂ REȚINEȚI:

1, din Cauza manuală de măsurare, mărimea produsului poate avea o eroare de aproximativ 10mm

2. După primirea produsului, vă rugăm să folosiți detergent pentru a curăța înainte de utilizare.

3, Aveți trei stiluri de a alege de la, și anume 1 Compartimente, Cu 2 Compartimente si 3 Compartimente, lor, dimensiunile exterioare sunt la fel

Parametrii de produse:

1. Numele produsului:stainless stell cutie de prânz

2, produs material: otel inoxidabil

3, exterior dimensiuni: aprox 6.9*5.7*2.2 inch(17.5*14.5*5.5 cm)

4, greutate: aprox 250g (8.8 oz)

lista de ambalare:

1*stainless stell cutie de prânz

Exterior Dimensiuni Aproximativ 6.9x5.7x2.2inch(17.5x14.5x5.5cm)
Numele Produsului Stainless stell cutie de prânz
Forma Rectangle
Material Din Oțel Inoxidabil
Material produs Din Oțel Inoxidabil
Caracteristică Eco-Friendly

Produse similare