Ochelari De Cazuri Capac Cutie De Ochelari De Soare Pentru Femei Ochelari Cutie Cu Șnur Fermoar Cazuri De Ochelari Pentru Barbati

2.25lei

-46%

4.24lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: xs protector privacy.

100% De Brand Nou Și De Înaltă Calitate

Material: ABS Culoare: roz,violet,negru,albastru,gri deschis Ca imagine de Conversie: 1 inch=2,54 cm, 1cm=0.393 cm Dimensiune: L*W*H 16*7*5 cm număr Articol: 838600-881924 Pachetul include: 1 buc x Cutie Ochelari Cald Sfat : vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare, monitor brightness/contrast setări etc, ar putea exista unele mici diferențe în ton culoare a site-ului fotografie și elementul real.Element de Măsură de mână, s-ar putea să fie de 1 cm diferite,înțelegere fel va fi mult mai apreciat.

1.Acceptam Alipay și toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

2.Primi comanda---Wating pentru plata eliberat de Buvette.ro---pack comanda---Pick up de servicii de e-mail---zbor spre țara de destinație---vămuire---Plecare la oficiul poștal local---pentru livrare

1.Ne va livra coletul in 1-7 zile(în funcție de cantitatea de ordine)dupa ce ai facut plata.

2. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt livrate cu transportul gratuit(țările selectate)prin China post air mail.(Timp estimat de Livrare 15-60 zile)

3. Ne va livra unele comenzi de Liber Exprima de transport maritim,atunci când, pentru mai mult de 250 de dolari.(Timp estimat de Livrare 3-15days)

4. În scopul de a asigura veți primi coletul cu duty-free sau mai mici de impozitare la import,vom declara o valoare mai mică.

5.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Nu putem să accepte să-și schimbe adresa atunci când comanda dumneavoastră este în așteptare transport.

1.Nu primi---pe drum---vă rugăm să așteptați cu răbdare.

2.Nu primi---întors/pierdut---retrimite/rambursare.

3.Primit----nu de calitate(nu se potrivesc/nu-mi place)---vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru a obține rezolva moduri înainte de a deschide un litigiu.

4.Primit----calitate(culoare diferenta de calitate/defect/avariat/greșit deliveried)---vă rugăm să ne contactați pentru a trimite imagini înainte de a deschide un litigiu,vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve pentru tine.

1.Mulțumiți---dau 5 stele cu fotografii de cumpărător show.

2.Nemulțumit---vă Rugăm să ne contactați în primul rând, înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.

Numărul De Model bărbați femei ochelari cutie
Material ABS
Culoare Roz, violet, negru, Albastru, Lumina Gri
dimensiune 16*7*5 cm
Gen Unisex
Origine NC(de Origine)
Lățime Produs 7cm
Înălțime Element 5cm
Locul de Origine Zhejiang China(Continentală)
Cantitatea 1 buc
Model Tip Solid
Element De Lungime 16cm
Articol Greutate 46g

Produse similare