15 buc Imprimantă 3d Duza Accesoriu Mk8 0.4 mm Pentru Cr-10 Pentru Ender 3 Pentru Anet A8 Pentru Creality Cr 10 Cr-10s S4 S5 Pentru Imprimantă 3d

11.64lei

-40%

19.43lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: kit duza mk8, hotend, creality ender pro 5, bigtreetech, 3d autocolant de perete, v duza, Imprimare 3d hotend, ender 3 roldana, Imprimanta 3d, ender 3 pro de upgrade.

15 buc Imprimantă 3D Duza Accesoriu MK8 0.4 mm Pentru CR-10 Pentru Ender 3 Pentru Anet A8

Caracteristici: 【Parametru】Intrare cu diametrul de 1,75 mm, afară filet: M6. 【Materiale Premium】imprimanta 3D duzele sunt realizate din alamă de înaltă calitate material, robust și durabil, alama pot fi utilizate pentru a imprima PLA, ABS și cele mai multe orice alte materiale neabrazive. 【Caracteristici】MK8 Duza prin testare pe termen lung pentru a rezolva problema de conectare și lipsă de materiale în cea mai mare măsură, conductivitate termică scăzută, rezistent la coroziune, rezistență ridicată la abraziune. 【Aplicabilitatea și Compatibilitatea】MK8 extruder nozzle se potrivesc pentru imprimantă 3D pentru Makerbot Anet A8,pentru Creality CR 10 CR-10S S4 S5, compatibil cu toate 1,75 mm PLA, ABS imprimantă 3D.Oferim jurul duzelor în mai multe dimensiuni pentru diferite viteza/precizia combinații pentru a găsi dvs. se potrivesc ideal.

Perfect Circulară și Dimensiune Filet extrudare găuri sunt centrate și concentrice, alezajul este netedă, iar firele sunt curate, conectați cu M6 din fir, usor de instalat, se potriveste la fabrica de piese exact.

Dimensiunea exactă imprimanta 3D duza prin testare pe termen lung pentru a rezolva problema de conectare și lipsă de materiale în cea mai mare măsură, conductivitate termică scăzută, rezistent la coroziune, rezistență ridicată la abraziune.

Consistență Standard Dimensiunea de Deschidere de compensare acul alunecă în jos duza, duza prin gaură este o dimensiune standard, și înșurubat în încălzitor bloc cu ușurință.

Aplicabilitatea și Compatibilitatea Cu robustă și premium alama material, compatibil cu toate 1,75 mm PLA ABS imprimantă 3D.Imprimanta 3D duza pentru mai mult de ore de imprimare la 100% debit.

Descriere produs caietul de sarcini:13 x 6 mm Material: Alamă standard Duza de Precizie:0.4 mm Filet :M6 Diametru Intrare: 1.75 mm

Pachetul Inclus: 15 x MK8 duze 0,4 mm

Nume De Brand BEHATRD
Numărul De Model UZ608
Origine NC(de Origine)
Dropshipping Da
Tip De Element Duza

Produse similare