VER009C Plus PCI-E Riser Card de 60CM Cablu USB 3.0 PCI Express 1X La 16X PCIe Extender Adaptor Pentru 6PINI Interfac GPU Miner Minier

20.68lei

-50%

42.19lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: ethereum miner, btc miner, pci la usb, onda miniere caz, pcie riser, mining rig set, t128010sm, asic miner, crypto miner, card grafic.

Descriere:

1: placa grafica de alimentare foloseste 8 condensatori solizi pentru a face placa grafica de alimentare mult mai stabil și sigur.

2: adaptor de card are o 6PINI interfață și un 12V îmbunătățită DC-DC pentru a spori puterea de aprovizionare, astfel încât placa grafica de alimentare este independent de placa de baza, reducând astfel povara de pe placa de baza atunci când mai multe carduri grafice sunt conectate.

3: grafica slot pentru card adoptă originale, importate conector, și de contact între placa grafică și conectorul este mai bine.

4: PCI-E conector foloseste multi-strat protejat de sârmă, care poate fi conectat la un maxim de 3M, fără atenuarea semnalului.

5: cablul USB este moale si stabil, usor de traseu, dar și grafică de carte poate fi plasat la va.

6: slot este echipat cu o cataramă fix, care este mai convenabil pentru a elimina și repara placa grafică, și placa grafică nu va cădea din slot.

7: cabluri USB de pe piață nu au fost țesute de protectie plase, iar calitatea este destul de slabă, astfel încât acestea vor fi foarte instabilă.Vă rugăm să fiți conștienți (nu toate cablurile pot fi folosite pentru minerit).Calitatea produselor noastre este garantat.

Caietul de sarcini:

Model: VER009C-PLUS [8 condensator structura + mai multe de lucru dinamic indicator lumini]

Nume: PCI-ERiser placa grafica cablu de extensie

Performanțele produsului: cablu prelungitor placa grafica 6PINI interface (16A alimentare capacitate) pentru a spori puterea de alimentare

Interfata: PCI-E 16X

Produs lungime: 60cm

Produs de culoare: roșu, slot pentru card, negru, slot de card si linie neagră

Greutate produs: 102g

Dimensiune produs: 134*22.5*43mm

Pachetul Inclus:

1x PCI-E 16X Riser Card

1x PCIE 1X Adaptor Card

1 x 60cm USB 3.0 Coloană de Cablu

1x SATA 15 Pini la 6 Pini Cablu de Alimentare

Certificare Nici unul
Origine NC(de Origine)
Tip PCI-Express Cabluri

Produse similare