Malaezia Grămadă De Păr Cravată Pentru Femeile Musulmane Sifon Banda De Cauciuc Frumoase Hijab De Volum Elastic De Par Mare Eșarfă De Cap Accesorii

12.68lei

-50%

25.36lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: bandă de aur pentru femei, volum hijab, jo legături de păr, africa de uzură pentru bărbați, șal, boho păr, sifon elastic eșarfă, șapcă de baseball beavis, bentita femei, femeile musulmane hijab.

Malaezia Grămadă De Păr Cravată Pentru Femeile Musulmane Sifon Banda De Cauciuc Frumoase Hijab De Volum Elastic De Par Mare Eșarfă De Cap Accesorii

Malaezia Sifon Grămadă De Păr Cravată

DIMENSIUNE|15 cm*15 cm (suport de până la 30 cm)

CULOARE|Selectate 44 de culori (culori noi continua să fie adăugate)

GREUTATE|50g

MATERIAL|Sifon

Putem en-gros,în cazul în care doriți să cumpere,puteți să ne contactați~

Acest cap de rafinat de flori este realizat din perle tesatura de sifon și cusute cu benzi de cauciuc.Este un element indispensabil pentru Malaezia Musulman doamnelor.Se adaugă un pic de frumusete pentru a forma văl.Fetele cu parul scurt nu mai trebuie să vă faceți griji despre a nu fi capabil să dețină înapoi de văl.

Acesta a ridicat practic si de mare valoare.Este, de asemenea, simplu și convenabil.De obicei, purta un văl poate ține înapoi și de a face aspectul general mai puțin plat și fără formă.Este un element indispensabil.

Croitorie este atât de bun încât se pare ca un buchet de flori mici, răspândite plat, iar materialele folosite pentru a prinde cu un văl.

Dragi fete, păr frumos trebuie să fie compatibilă cu cele mai rafinate accesorii de par, toată lumea ar trebui să fie frumos din interior.

Model Tip Solid
Gen Femei
Tip De Element Articole pentru acoperirea capului
Origine NC(de Origine)
Tip Benzi
Numele Departamentului Adult
Material Sifon
Numărul De Model A7389RL061805
Caracteristică Decora
Aplicabile Faptei Casual
Data De Lansare Summer2021
Stil Moda
Aplicabile Sezon Patru Sezoane

Produse similare