Original SIM Card Reader Titularul Slot Flex Cablu Panglică Pentru Oneplus 7 Pro 1+7 pro Cartele Sim Module Adaptoare Bord

73.95lei

-5%

77.85lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: opus reno5 pro, oneplus sloturi acoperi, asus cablu touchpad, OPUS, placa de bază universal tv, oneplus original placa de baza, procesor placa de baza ram, sim, guitar pro, oneplus sim slot.

Pachetul Contine:

1 x Pentru Oneplus 7 Pro 1+7 pro SIM Card Flex Cablul

Plata

-Se accepta doar plata prin intermediul Buvette.ro.

-Asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Vom urmări doar adresa ta enumerate la plata pentru transport.

-Cumpărătorii Internaționale?Vă Rugăm Să Rețineți:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Se întoarce

-Oferim 1 luni de Garanție.

-Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi.Noi nu suntem responsabili pentru orice achiziție după această perioadă de 15 zile.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

-Întoarce de transport maritim este responsabilitatea cumpărătorului, cu excepția cazului în care restituirea este un rezultat al greșeală (de exemplu, ați primit elementul greșit).Vom plăti pentru transport de înlocuire înapoi la tine, dacă schimbul este solicitat.

Feedback-ul

-Noi vă va oferi un feedback atunci când scopul este de a termina.

-Feedback-ul negativ nu rezolva nimic.Dacă aveți o problemă cu comanda dumneavoastră vă rugăm să ne contactați în primul rând.Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri.

Contactati-Ne

-Vă rugăm să ne contactați cu orice comentarii, întrebări sau sugestii pe care le pot avea, vom fi bucuroși să vă ajute.

-Puteți să ne contactați prin lăsându-ne mesaj sau e-mail-ne.Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Numărul De Model Pentru Oneplus 7 Pro 1+7 pro
Articol SIM Card Flex Cablul
transport Cu număr de urmărire Valabil
Compatibil Pentru Oneplus 7 Pro 1+7 pro
Compatibil Marca ASUS
Starea Originale Originale OEM Noi
Clasificarea Telefon mobil SIM Card Flex Cablul
Nume De Brand unic etek
Descroption Plăcii pentru cartela SIM Flex Înlocuire

Produse similare