Umiditate Wicking Craniu Cap Casca de Linie Ciclism Beanie Capac Confortabil Rece de Înaltă Elasticitate mai Repede Disiparea Căldurii rapid de uscare

14.54lei

-29%

20.77lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: criss cross pălărie, ciclism, mic cap de craniu, bicicleta pălărie casca, clasic retro pro cycling capac, unguent de oase, basebale capac, ciclism urban capace, japoneze casquette, morvelo, bicicleta pălărie.

Puncte:

1、Confortabil și Răcoros: partea De jos partea de matase de gheață capac este nu numai confortabil și răcoros, dar previne, de asemenea, scalpul abraziune.

2、Elasticitate Mare și Confortabil: elasticitate Mare și confortabil, potrivit pentru diverse capul circumferinte.

3、mai Rapidă a Căldurii: de Preferat de gheață țesături de mătase, real matase de gheață, o mai bună elasticitate, mai rece și mai respirabil, respirabilitate bine, mai repede disipare a căldurii.

4、Nici Sudoare Probleme: Respirabil transpirație, pentru a preveni transpiratia care curge în ochi, ochiurilor de plasă respirabil, rapid de absorbție de umiditate, poate absorbi rapid sudoare, se evaporă și se usucă rapid, și de a scăpa de transpirație probleme.

5, mai Sigure pentru Noapte de Echitatie: Silicon anti-alunecare benzi, mai mult se potrivesc, mai siguri, mai elegant, luminos, cu benzi reflectorizante pe partea din spate a capului și locul logo-ul, făcându-noapte de echitatie mai sigur.

Caracteristici:

Real matase de gheață, elasticitate mare, absorbția de umiditate și uscare rapidă, anti-transpiratie.

Caietul de sarcini:

Nume: Matase De Gheață Capac

Culoare: negru

Material: matase de gheață tesatura

Greutate: aproximativ 15g

Dimensiune: dimensiune gratuit

Marginea de cusut: patru ace și șase fire

Aplicație: ciclism, alergare, alpinism

Lista De Ambalare:

Matase De Gheață Capac*1

Tip De Element Capac
Numele Umiditate Wicking Cap De Craniu
Origine NC(de Origine)
Material BUMBAC
Tip Sport Ciclism
Tip Casca De Linie Ciclism Beanie Cap
Numărul De Model Alte

Produse similare