Original Xiaomi Wowstick fără Fir Electrice pentru Clei Fierbinte Pen masina de lipit 2000mAh Tip C Reîncărcabilă DIY Arta Ambarcațiunile Lipici Pen Stick

36.13lei

-5%

38.43lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: official xiaomi, pistol de lipit cu acumulator, extensie gene mașină, e ink, wowstick manual surubelnita, șurubelniță electrică wowstick, xiaomi wowstick 1, hoto inteligente cu laser, mijia screwdrive, wowstick.

Caietul de sarcini

Brand

Wowstick

Numele

Wowstick Fără Fir Electrice Pentru Clei Fierbinte Pen Masina De Lipit

Culoare

Gri închis

Putere

8W

Capacitatea Bateriei

2000mAh baterie cu litiu

Metoda De Încărcare

Tip-C

Tensiunea Bateriei

3.7 V

Ore De Lucru

2h

Timp De Încărcare

2.5 sec

Intrare

5V 1A

Bastoane Lipici Dimensiune

7*25mm

Cerere

Ideal pentru DIY arta de artizanat: hartie, textile, plastic, piele, lemn, sticlă, piatră și plante, etc.

Afacere cu cărți deteriorate, care se încadrează mobilier furnir, incomplete plinte linie, etc.

Caracteristici:

● Tot Corpul Din Aluminiu, Punct Roșu Buton.A trecut prin 12 procese de bine lustruit.

● Magnetice de stocare a acoperi, de a deschide și închide fără probleme, se poate păstra lipici stick de curat și de a reduce pierderile atunci când nu este în uz.

● Magnetic capacul de aspirație este, de asemenea, un spațiu de stocare, care poate locul 3 bastoane lipici pentru confortul dumneavoastră.

● 15s încălzire rapidă, și poate conducție termică și temperatura crește rapid în 15 secunde, și de a menține automat temperatura constanta.

● Un sistem de blocare de siguranță este special amplasat pe partea de sus a lipici pen, care poate fi blocat atunci când nu este în uz.

● Built-in 2000mAh de mare capacitate baterie de litiu, care poate fi folosit pentru 2 ore la o dată taxa.Între timp, funcționare fără fir este mult mai convenabil pentru utilizarea de zi cu zi și portabil.

● Tip C interfață de încărcare, și o varietate de dispozitive, cum ar fi calculator și banca de putere pot fi selectate pentru încărcare în utilizarea de zi cu zi.

● De asemenea, copiii pot folosi cu ușurință.Materiale termoizolante capacul de protecție este, de asemenea, personalizate la lipici de evacuare, care poate evita opărirea problemă într-o mai mare măsură.

Pachetul inclus:

1x Wowstick Hot Melt Glue Pen

20x Bastoane Lipici

Mai multe detalii:

Origine NC(de Origine)
Certificare Nici unul
Numărul De Model wowstick masina de lipit
Nume De Brand xiaomi

Produse similare