1 buc Bulgăre de zăpadă Filtru de Instrumente de Rață în Formă de om de Zăpadă în Formă de Inimă în Formă de Zăpadă Filtru Clip Pentru Copii în aer liber de Iarnă Zăpadă Mucegai Instrumente

7.62lei

-35%

11.73lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: xr iphone bmw f30 caz.

1 buc Bulgăre de zăpadă Filtru de Instrumente de Rață în Formă de om de Zăpadă în Formă de Inimă în Formă de Zăpadă Filtru Clip Pentru Copii în aer liber de Iarnă Zăpadă Mucegai Instrumente Element caietul de sarcini:

Caracteristici:

1. În condiții de siguranță din material plastic, structura rezonabile design,ușor de utilizat, o bună flexibilitate.

2. Se poate face bulgăre de zăpadă repede și mai frumos, și aviod zăpadă atinge în mod direct.

3. Lupta bulgăre de zăpadă, nu numai de a satisface curiozitatea copilului și așteptări, de asemenea, îmbunătăți capacitatea lor de a se adapta la schimbările sezoniere, mai multe exerciții de dezvoltare a mușchilor lor.

4. Este o jucarie pentru copii de a se întoarce la natură și să se bucure de copilărie.Este pentru copii partenerul de zăpadă, gazon, plaja joc, de asemenea, un instrument la îndemână pentru alunecare nisip, schi.

5. În zăpadă grele zile, părinții sau familia pot juca în zăpadă cu copiii pentru a promova relația, bucurați-vă de voi înșivă.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Dimensiune: 20*5*5 cm

Culoare: aleatoare

Pachetul Include:

1 x Bulgăre de zăpadă Clip

Cantitatea 1 buc
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Suport Dropshipping

Produse similare