2021 Noi Ortopedice Pentru Femei Pantofi Papuci De Moda Confortabil Model De Sandale Asistenta Medicului Casual De Calitate Moale Anti-Alunecare Saboți

142.37lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: gel de femei papuci de casa, papuci de vara, pantofii ortopedici, gri femei saboți, pantofi ortopedici drta, femei mare saboți, sandale ortopedice, femei pantofi casual moda respirabil de mers pe jos de plasă, femei slide papuci de casă, barbati papuci.

2021 Noi Ortopedice Sabo Femei Papuci Sandale Pantofi Asistenta Medic De Spital Medical Casual De Calitate, Confortul Moale Anti-Alunecare Saboți

Dacă sunteți interesat de femei pantofi sandale papuci de casă, Takunya Saboți Magazin este alegerea potrivita.Producem femei pantofi sandale papuci de casă .Avem mai multe modele diferite femei pantofi sandale și papuci, ai alege, va vom trimite cât mai curând posibil.

-Aer sole pentru femei pantofi sandale sliperpers au un design revoluționar, cu straturi pentru o mai mare rezistență la impact.

-Aceste proprietăți oferă maximum de absorbție de șoc și declanșa principal muschii de pe coapse și coapse ta spate și stomac.

-De îndată ce le purta pe picioarele tale, vei începe imediat să simți toate beneficiile lor.

-În Aer sole pentru femei pantofi sandale și papuci model, sistem de amortizare și toc suporturi sunt folosite.

-Un sistem a fost creat pentru a reduce presiunea de oase cu sistem de amortizare în deget de la picior și călcâi piese de saboți.

-Este posibil să se evalueze tpu structură și sistem de amortizare direct cu partea de bază în sabo pantofi femei.

-Aer unic pantofi femei este prevăzută nu numai pentru a inmuia partea inferioară a piciorului, dar, de asemenea, să-l sprijine din partea zone și glezna.

-Acest femei pantofi saboti papuci de casă oferă confortabil de utilizat, cu aerul său unic și nu obosesc picioarele.

-Pantofi pentru femei papuci de casă este făcută din antibacteriene, ftalat gratuit, de înaltă calitate, piele artificială și la bază

înălțimea este de 5,5 cm.

-Utilizare confortabilă toată ziua datorită structurii sale interne potrivit pentru anatomia piciorului.

-Mulțumiri speciale mai mici forma de talpa, pantofi femei nu aluneca pe sol umed.

-Datorită gauri pe o parte, fluxul de aer este asigurat și nu transpira.

Sectoare Folosit

Sabo femei pantofi papuci sandale sunt utilizate în diferite sector, cum ar fi, de spital, hoteluri, kicthen, coafor, restaurant.Sabo femei pantofi sandale papuci de casă este foarte confortabil, cald, lumina, astfel ıt folosit Asistente medicale, Medici si Gatiti-l este numit ca femeile asistenta medicului găti pantofi, sandale, papuci, pantofi femei este produs în mai multe culori diferite, modele, desene și modele.

Stil Noutate
Numele Departamentului Adult
Material De Sus Panza
Nume De Brand Dr. Mitra
Înălțime Toc Mare (5-8cm)
Inaltime Platforma 5-7cm
Cu Platforme Da
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Origine TR(Origine)
Pantofi Tip Peep Toe
Material De Talpa EVA
Toc De Tip Alte
Tip De Element Papuci

Produse similare