De Lux Catifea Capacul Decorativ De Pernă Față De Pernă Albastru Gri Bej Cafea Acasă Decorative Canapea Extensibila Perne Decor

18.87lei

-36%

29.51lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: knitpro tricotat, tricot maro, pouf, eid tava, damasc stencil, brand tricot, bbwm tricot, perna mov, vopsea stencil, tricot albastru.

Descrierea produsului: Stil:Nordico Greutate: 140 g Dimensiuni: 45*45cm Material: Fabricat din 100% acril fire de lână .Premium materialul este anti-pilling, nu se estompeze și nu deformare.Moale pe piele și caldă atingere, ideal pentru pielea sensibilă și ofertă.Dimensiune și ambalaj: 18 x 18/45 x 45 cm (1-2cm Abatere, ciucuri nu inclusiv). 1 buc pernă acoperă, pernă introduce nu este inclus.

Caracteristici: Dungi structura cu răcoritoare culoare, ascunse fermoar metalic design, ușor pentru a introduce și a scoate perna insert.

Utilizare: confortabil Moale solid culoare pură tricot pernă acoperă, potrivit pentru canapea, pat, acasă, la birou, mașină și în aer liber, adăugați un elegant și vii simți în viața ta.

Notificări: se Spală observație: Mână spală cu apă rece, detergent, înălbitor nu, nu de fier uscat rufe-low setarea de căldură, uscat plat.Notă: Nu include Filtru interior , Culoarea poate o ușoară diferite pentru că lumina Naturală și Lumina Ecranului

Lista de ambalare: 1 buc pernă acoperă

Nume De Brand Hokerbat
Origine NC(de Origine)
Technics Tricotate
Model Tip Solid
Forma Pătrat
Utilizarea scaun, Decorative, Scaun, masina
Material 100% Bumbac
Setați Tipul No
Numărul De Model Nordico Tricotate Pernele De Acoperire
Stil Simplu
Model Brodate

Produse similare