Suport Stilou De Birou Suport Stilou Cutie De Depozitare Organizator Desktop Stand Caz Școală De Birou Papetărie Machiaj Cutie De Depozitare Accesorii De Birou

5.71lei

-24%

7.53lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cutie organizator machiaj, câinele pen, acasa accesorii de birou, drăguț, ply cutii de depozitare, paper mate pen, plastic organizator birou, accesorii pentru mese de restaurant, oamenii de papetărie cutie, desktop colorate accesorii, etagere de stocare.

Descriere produs: 1. Corp mic și de mare capacitate 2. Gol turtle frunzele sunt răcoritoare și respirabil, frumos si elegant 3. Partea de jos este ridicată, pune-l cu fermitate, și de a folosi fără griji 4. Selecție de material PP este puternică și groasă, rezistentă la uzură și durabil Produs material: pp specificații de Produs: Dimensiune produs: 9*11CM Net greutate: 49G Culoare: alb, pk Pachetul Include: 1*suport stilou Observa: 1.Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini. 2.Din cauza diferitelor metode de măsurare, poate fi de 1-3cm de intervalul admisibil de eroare.Vă rugăm să înțelegeți.Asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.Să aveți o zi frumoasă!

Origine NC(de Origine)
Material PP

Produse similare