Designer Duș Perdea Mov Roz rezistent la apa de Baie Perdele Set cu Cârlige și Inele Lavendar Cadă Cortina Decor Acasă

69.06lei

-40%

115.11lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cortina fata, perdea, baie autocolant, perdea de duș, textul natura perdea de duș, set de duș duș, moare perdele, masina pahar de hârtie, set covor baie, cadă de baie.

Potrivit pentru Diverse Băi

Flori frumoase perdele de dus sunt foarte bune pentru orice tip de baie, mai ales modern, contemparory, fermă, țara stiluri.Lumina de la baie să fie un interesant și minunat

Material Rezistent La Apa

Rezistent la apa, mildewproof și Anti-bacterii material poliester oferă duș confortabil experiență.

Iute Uscat

La perdele de dus sunt realizate din poliester.Ele sunt impermeabile și uscat rapid.

Mașină de spălat-convenabil

Apă rece, se spală de mână sau de mașină, Poate fi agățată la uscat.Acesta este durabil și lavabil.

Design Original

Flori colorate, perdele de dus, de design de fundal cu urme nu mucegai, mare bucurie de a avea astfel o frumoasă perdea atunci când ia o baie.

Dimensiune:72x72 cm, 180cmx180cm,

Florile perdeaua de la duș nu este transparent, bine și suficient de mare pentru a menține confidențialitatea.

Instrucțiuni De Transport Maritim

>Articol vor fi livrate în 2-3 zile lucrătoare de la primirea de plată. >Va dura 2-4 săptămâni pentru a ajunge în cele mai multe țări în mod normal.Aceasta poate dura mai multe zile în transport din cauza altor factori, vă Rugăm să fie pacient pentru sosirea și contactați-ne pentru a extinde scopul de protecție, dacă este nevoie. > Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă și completă înainte de a plasa comanda. >Buvette.ro standard de transport este nostru default servicii, vă Rugăm să ne contactați Dacă doriți mai rapid serviciu de transport maritim.

Detalii Despre Servicii

>Garanție de satisfacție de 100%.Dacă aveți orice probleme de calitate sau nu primesc ordine, vă Rugăm să ne contactați în orice moment.Restituire sau de înlocuire este acceptabil. >Ca răspuns la mesaje sau e-mailuri în 24 de ore.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment., Din cauza diferenta de timp, nu Am putea, ca răspuns la informațiile dumneavoastră la o dată.Va vom oferi un răspuns în 24 de ore. >Dropshipping este binevenită >taxele de Import, texes și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. >Ca efecte de iluminare, culoarea de obiecte poate un pic diferite de imagini.

Numărul De Model Flori
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Eco-Friendly
Model Florale
Stil Modern
Culoare Colorate
Material Poliester
dimensiune 72x72 inch, 180x180cm

Produse similare