Setul Cu Cască Suport Pentru Căști Cuier Muntele Căști De Montare Pe Perete Suport Suport Pentru Umeras Suport De Stocare Pentru Xbox Seria X Consola

5.67lei

-59%

13.85lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: xbox seria albastru, stand xbox serie, xbox seris x, suport xbox serie, casti xbox, joc headset xbox, xbox serie suportului, headset xbox one s, cască ps5, jocuri xbox serie.

Setul Cu Cască Suport Pentru Căști Cuier Muntele Căști De Montare Pe Perete Suport Suport Pentru Umeras Suport De Stocare Pentru Xbox Seria X Consola

Caracteristici: 1. Conceput special pentru PULS cu Cască 3D: Acesta este un set cu cască cuier care poate fi instalat pe consola de jocuri, compatibil pentru Xbox seria X consola.Fără șuruburi, fără bandă.

2.Instalare ușoară: nu mai distruge perete, dacă utilizați nostru căști titular, nu trebuie să o gaură sau stick bandă adezivă pe perete și așteptați pentru 24 de ore, doar pentru a adăuga silicon și cauciuc cuier cuier pe consola ta, atunci ai loc pentru controlere imediat.

3.Bunuri mobile Controler Organizator: Nostru căști titularul va muta cu consola ta, și nu ai nici o vă faceți griji despre cum să eliminați controller suport de perete.

4.Economie de spațiu: umerase poate ține antete perfect, ține-ți căști organizat, și de a salva spațiu pentru gaming station.

5.Material: cuierul este fabricat din material usor, dar rezistent ABS, mare pentru utilizarea pe termen lung.

Caietul de sarcini:

Nume: cască se ocupe de cuier

Compatibilitate: aplicabil Numai la XBOX mânere

Material: ABS

Culoare: negru

Lista De Ambalare:

1*Căști Cuier

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Numărul De Model titular
Cu USB titular
Nume De Brand SHZONS
Origine NC(de Origine)
Compatibil Marca/Model Alte

Produse similare