10/20/30 Led-uri Zână Vacanță Lumina Solara Lampă cu LED-uri de Crăciun Iluminat Solar Lanterna Șir de Lumini Balonul în aer liber, Grădină Ghirlandă cu LED-uri

10.86lei

-37%

17.27lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: xs caz tom holland.

10/20/30 Led-uri Zână Vacanță Lumina Solara Lampă cu LED-uri de Crăciun Iluminat Solar Lanterna Șir de Lumini Balonul în aer liber, Grădină Ghirlandă cu LED-uri

Cum funcționează: 1. Muntele felinarul pe plastic stâlp. 2.Porniți comutatorul,reglați panoul solar și instalați-l într-un loc unde are lumina directă a soarelui.Vă rugăm să încărcați timp de 6 ore la prima dată. 3.Se va reîncărca automat în timpul zilei și de a lucra în mod automat pe timp de noapte. 4.Dacă nu sunteți sigur că comutatorul este pornit, puteți acoperi panoul solar în modul de noapte de mâna ta.Caracteristică: 1.Absolut NICI CABLURI și ușor de instalat. 2.Panoul trebuie să fie în întuneric/dim mediu pentru luminile de a veni pe (pur și simplu acoperiți panoul solar transforma lumina în mai luminos mediu după putere este perceput) 3.Acest hotel felinarul de control se aprinde în timpul nopții, ideal pentru decorarea gradini, curte, gazon, veranda, poarta, curte, etc. 4.Super lung timp de lucru, se poate lucra continuu mai mult de 10 ore pe timp de noapte în cazul în care panoul absoarbe suficient de soare în timpul zilei. 5.Rezistent la apa, potrivit pentru interior și în aer liber. 6.Alimentat cu energie solară panou este stat de o grădină spike.Cu ON/OFF, MODE switch-uri.Parametru: Baterie: AA 600mAh Ni-MH inclusiv bateria panou Solar: 2V 100mA Modul:10LED 2 moduri: 1 Constantă/1 moduri clipește 20LED 8 moduri: 1 Constantă/7 moduri clipește Lungime: (1)10LED Total:3,5 M/11.48 ft,distanta de la panoul de la primul LED este 200cm/78.74 în,aproximativ 15cm/5.90 între 2 Led-uri (2)20LED Totala:5M/16.4 ft,distanta de la panoul de la primul LED este 200cm/78.74 în,despre 15cm/5.90 între 2 Led-uri (3)30LED Totală:6,5 M/21.32 ft,distanta de la panoul de la primul LED este 200cm/78.74 în,aproximativ 15cm/5.90 între 2 Led-uri (4)Lantern:7.3*6.8*6.8 cm=2.85 în*2.65 în*2.65 într-Culoare:Alb/Cald Alb/Multi-color Atenție: (1) Deoarece eficiența de conversie a panoului solar este afectat de intensitatea luminii, de iluminat continuu timp de șirul variază în funcție de condițiile meteorologice, schimbările sezoniere, localizarea geografică, și ca.Acest lucru este normal. (2) lampa De șir poate fi taxat doar atunci când "ON/OFF" este ajustat la "la stat". (3) rezistent la apa de design de produs este limitată la apa de ploaie și umiditate.Nu scufundați produsul în apă pentru o lungă perioadă de timp. (4) vă Rugăm să nu violent a lovit sau lovit de produs pentru a evita deteriorarea. (5) La sfârșitul pistonul este foarte ascuțit, vă rugăm să acorde o atenție să-l atunci când folosind-o.Nu lăsați copiii să folosească acest produs.Pachetul De Conținut: 1*10/20/30 Led-Uri Lumina De Basm ------------------ Vă Rugăm Să Rețineți: 1.Susținem un en-Gros/Picătură de Transport maritim .Toate produsele sunt 100% originale de inalta calitate brand. 2.Cu privire la dimensiunea produsului, există anumite erori(2-3cm) în manualul de măsurare, vă rugăm să înțelegeți.(De tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch), din Cauza diferenței în lumină și pe ecran, nu va fi o anumită diferență de culoare în produsul display.Vă rugăm să consultați produsul real.

Plata:

1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Buvette.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor: https://helppage.Buvette.ro/buyercenter/index.htm

Livrare:

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX durează 3-7 zile ,EMS durează 8-12 zile.Post air mail nevoie de 2-8 săptămâni.Dar toate acestea sunt dependente de țară livrate.

2. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

3.Vă rugăm să rețineți că,dacă alegeți metoda de transport maritim cu urmărire,vă rugăm să urmăriți în primul rând de tine,dacă alegeți unul fără de urmărire,vă rugăm să fie răbdare .

Feedback-ul:

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Vă rugăm să ne dea 5 Stele.Multumesc mult in avans.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

En-Gros/Picătură De Transport Maritim Ordine: 1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

Garanție 1 An
Caracteristică 4 farolillos exterior solar jardin
Numărul De Model Felinar Șir De Lumini Mingea
Caracteristică Felinar Solar Șir de Lumini Balonul în aer liber, Grădină Ghirlandă cu LED-uri Lampă
Certificare CCC, CE, ROHS
Este Estompat No
Caracteristică 3 lanterne solaire exterieur
Nume De Brand dishun
Corpul Material ABS
Caracteristica de 10 lampion solaire exterieur
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Cantitatea de LED 10/20/30/50/60 Led-uri
Celule Solare De Tip Baterie Cu Litiu
Caracteristică 2 lumini de gradina
Caracteristică 6 girlanda ogrodowa led
Utilizare VACANTA
Sursa De Alimentare Solar
Caracteristica 7 lampiony ogrodowe
Numele De crăciun Iluminat Solar Lanterna Șir de Lumini Balonul în aer liber, Grădină LED
Caracteristică 8 lumini de gradina
Stil ART DECO
Este De Becuri Incluse Da
Durata de viata 20000H
Caracteristică 9 guirlande solaire exterieur
Tensiune 1.2V
Caracteristici lampă solară
Tip Led-uri de Basm Vacanță Lumina Solara Lampă cu LED-uri
Nivelul De Protecție IP65
Caracteristica 5 lampă solară
Tipul De Bază Nici unul
Caracteristică 1 felinar de gradina

Produse similare