100Packs 50 de Sfaturi de Unghii Clar Specimene Bastoane Arta de Unghii materiale pentru Unghii poloneză de Afișare și DIY Acasă, Transparent Naturale

908.69lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: gel kit de unghii, pentru barbati ceas, gel pachet de gheata, afișarea de unghii, display unghii, bărbați cuarț ceas, opi, unghii pop, curea ceas swatch, gel clar.

Despre produs

✅Aceste Unghii Display Bastoane sunt realizate de înaltă calitate acril, robust și rezistent, neted și ușor de colorat.

✅Convenabil inel de comutare care vă permite să afișați unghii culori poloneză cu ușurință sau de a lua-le.Mare lucru pentru a organiza modele de unghii și de afișare gel de unghii culori.

✅Cu 50 de Pc-uri care vă permit să colecteze până la 50 de culori diferite de lac de unghii!Și vă puteți folosi un aparat de etichetat sau permanent marker oferă cea mai "curată" uita-te pentru culori de afișare. (Eticheta/Pen Nu sunt incluse)

✅Acesta poate fi folosit ca o practică ventilator bord pentru un incepator.Doar folosi acetonă pentru a elimina poloneză astfel încât puteți să vă păstrați practicarea și nu le strice.

✅Perfect pentru unghii practică, display, lac de unghii de colectare, și de decorare arta de unghii de design de lucru.De asemenea, potrivit pentru uz profesional sau practica la domiciliu.

Pachetul include:

100 pachete x 50tips în formă de Evantai de Unghii de Arta Afișare Diagramă

Tip De Element Unghii False
Cerere Degetul
Cantitatea 50 de Sfaturi/set
Lungimea Unghiilor Stilet Formă De Evantai
Origine NC(de Origine)
Material Acril
Utilizați pentru a afișarea de unghii
Pachet 100 set, fiecare set de 50 de sfaturi
Numărul De Model F0753
Tip Plin Sfaturi De Unghii, Nail Art De Afișare
Culoare Clar, Naturale
Unghii Lățime Așa cum se arată
Forma Stiletto unghii sfaturi
dimensiune Fan-Shaped

Produse similare