Femei lenjerie de femeie chilotei Fete Lenjerie intima boxeri de imprimare 3D unicorn plus dimensiune pantaloni scurți sexy

20.99lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: 3D, gaff tanga, perioada de lenjerie de corp, babydoll lenceria, siguranța lenjerie, 5XL, lenjerie de corp, slim lenjerie sexy, femei lenjerie de corp de sex feminin chilotei, panti femei.

CUMPĂRĂTORUL CITIREA Imaginilor: Toate imaginile au fost luate în conformitate cu al nostru elemente, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face sigur că ceea ce vezi este aceeași ca și imaginile.Cu toate acestea, din cauza iluminatului și diferite afișarea echipamente , unele mici de culori diferite între imagine și elementul va fi dificil, pentru a evita.Mulțumesc pentru înțelegere fel despre acest lucru .Transport maritim: 1. Comanda va fi livrata prin China Post Air Mail.Asigurați-vă că adresa dvs. este confirmat și așteaptă-l cu răbdare. 2. Dacă ai nevoie de o mai repede expres internațional, Dacă sunteți dispus pentru a adauga taxa de transport maritim, vă Rugăm să ne contactați, vă vom răspunde la prima dată și încercați cele mai bune noastre pentru a satisface.Timp estimat de livrare (cu excepția week-end și de sărbători): ( 1) la Aproximativ 8 până la 20 de zile lucrătoare de la: Australia, Canada, Japonia, Malaezia, Coreea de Sud, Singapore, marea BRITANIE, statele UNITE ale americii; (2) la 9 la 30 de zile lucrătoare de la: Franța, Spania, Grecia, Norvegia, Suedia, Belgia, Irlanda, Germania; (3) Aproximativ 10 până la 45 de zile lucrătoare pentru: toate celelalte țări; (4) timpul de Livrare este estimat și nu poate fi 100% garantat; NOTIFICARE Despre Feedback-ul, Caz și Detalii Vânzător Ratings: (1) Ca suntem de funcționare de afaceri, orice deschise Caz/Litigiu/Revendicare, Neutru/Negativ Feedback-ul, Scăzut Detaliu Stele Vânzător Opiniile vor fi calculate ca BBE(Rea Experiență de Cumpărare) și distrugere contul nostru.Dacă aveți nici o problemă mare cu tranzacția, ne va fi apreciat FOARTE mult dacă puteți întotdeauna să ne lăsați un Feedback Pozitiv si 5 Stele Detaliu Vânzător Opiniile.Vă mulțumesc! (2) Dacă aveți orice întrebare sau problemă, vă RUGĂM să NE CONTACTAȚI în PRIMUL rând DE MESAJ înainte de a părăsi feedback-ul, și vă garantăm că problema va fi rezolvată spre satisfacția ta!Pentru cele mai multe cazuri, problemele sunt cauzate de neînțelegeri care pot fi compensate printr-o comunicare cu o inimă sinceră. (3) vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări/probleme în orice moment, va vom raspunde la fiecare mesaj în termen de 24 de ore (cu EXCEPȚIA weekend și de sărbători).Să aveți o zi frumoasă!

Compoziția Materialului Spandex/Poliester
Tip De Element Chilotei
Model Tip Print
Chiloții Tip Boxeri
Decor Nici unul
Gen Femei
Sugestiv Sexual No
Creșterea Tip La Mijlocul Naștere
Material Poliester, Spandex
Numărul De Model lenjerie de corp
Obscene Imagine No

Produse similare