Noi Femeile Golf pantaloni Scurți Lesmart Stretch Moale, Primăvară, Vară, Bermude, Elastic în aer liber, Sport Casual, Scurta, cu Buzunare

138.26lei

-32%

203.34lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: slazenger golf pantaloni scurti pentru femei, scurt sport femei, blugi scurte feminino, mama denim scurt, tricot bermude, strechy pantaloni scurți femei, scurt femei, pantaloni scurți atletice de sex feminin, pantaloni scurți feminino blugi de sex feminin, femei pantaloni scurți elegante.

Lesmart Femei Golf Pantaloni Scurți

Combinația perfectă de sport și de petrecere a timpului liber.Lesmart este decis să vă conduce pas cu moda, aducându-vă cele mai bune haine de experiență prin prima-clasa de calitate și cele mai la modă design.

Țesături În Aer Liber

Femei de golf, pantaloni scurți sunt realizate din 90% Poliester si 10% Spandex, Ușor și respirabil, 4 way stretch, moale si confortabil.UPF50 pot bloca razele ultraviolete nocive.

Caracteristici

9.5" inseam, relaxat se potrivesc, betelie elastica, slit design de picior pantaloni.Se asigură că pantaloni se potrivesc corpul perfect și pentru a preveni alunecarea în timpul confortabile sport în aer liber.

Multi Buzunare

Femeile active pantaloni scurți conține cinci multi-funcția de buzunare, doua buzunare fata, doua buzunare la spate si buzunar o monedă.

Îngrijire

Ușor de întreținut, rezistente la decolorare, sprijinul se spală la mașină și temperatură scăzută de călcat, netedă și moale spandex material alunga rid.

Stil Casual
Pantaloni Stil Regulat
Origine NC(de Origine)
Model Tip Solid
Tip De Element Pantaloni scurți
Gen Femei
Se Potrivesc De Tip Regulat
Nume De Brand Lesmart
Decor Buzunare
Material Poliester, Spandex
Tesatura Tip Amestec
Tipul De Talie Mare
Tip De Închidere Fermoar Fly

Produse similare