MoesHouse Inteligent ZigBee Automată 25mm Tubulare Jaluzele cu Motor DC RF433 la Distanță 38mm Tub Inteligent LifeTuya prin Alexa de Start Google

324.50lei

-39%

540.83lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: mecanism jaluzele automate, jaluzele motorului de antrenare, 8000w hub motor, acasă inteligent, estor de înscriere, trabucuri cohiba, cortina scripete, comutator acustic, massag cu role, tuya zigbee.

MoesHouse Automată 25mm Inteligent ZigBee Tubulare Jaluzele cu Motor DC Litiu Baterie Built-in Receptor RF433 Control de la Distanță pentru 38mm Tub Inteligent LifeTuya Aplicație fără Fir Control de la Distanță de Control Vocal cu Alexa de Start Google

De MoesHouse

Caracteristici Produs:

1.Build-in RF433 receptor pentru mai multe moduri de control: RF Perete de control de la distanță ca de cristal tip single sau dublu canal emițător sau protable de la distanță cu single,duble,șase și șaisprezece canale valabile pentru adăugarea de confort pentru a controla dispozitivele conectate.Viața inteligentă /Tuya Aplicație fără fir control de la distanță și ușor de control vocal disponibil.Și mai multe moduri de control funcționează fără orice interferențe.Pur și simplu adăugați tubulare jaluzele sau alte dispozitive similare pentru casa ta inteligent cu ZigBee jaluzele motor (Notă:RF de la distanță nu sunt incluse în pachet,ai nevoie de o achiziție separată în site-ul nostru.)

2.Aplicarea pe scară largă cu protocolul ZigBee built-in: Complet nouă soluție de tehnologia Zigbee este conceput pentru a satisface înalt de automatizare cerință pentru vile de lux și hoteluri de 100M stabil gama de semnal.Un ZigBee hub este necesar pentru conectarea cu motor de normal și de succes control de dispozitive conectate; suficient de puternic pentru a lucra cu diferite motorizate jaluzele,jaluzele din lemn,jaluzele,și chiar motorizate haine pol.

3.Mai multe 6 limitele de setare de la distanță: Suport setare limita Superioară/Inferioară și 4 suplimentare poziții limită prin Remote,simplifica dvs. de operare în locații diferite;Auto corect limită după oprire;de protecție a mediului și de economisire a energiei.

4.Viața inteligentă/Tuya APP Control de la Distanță cu Motor pe telefonul tău inteligent oricând și de oriunde;Compatibil cu Alexa Ecou și Google Acasa pentru easy voice control;Dispozitiv de cota de la membrii familiei pentru un plus de confort pentru dispozitive de control împreună;Timer propriul program pentru a seta deschiderea/inchiderea jaluzele obturatorului la o data precisa.

5.Ușor de Instalare DIY: Nu instalatori sau o diplomă în rocket-science necesare.Ușor de instalat și de configurare DC Motor Tubular în câteva minute cu manualul de instalare;Ultra-silențioasă design sprijină pentru a reduce zgomotul la 40dB;Oprire la obstacol pentru a proteja dispozitivul și utilizatorii de daune.

Parametru:

Nume Produs: Tubular Jaluzele Cu Motor

Articol Nr.: AM25-1.2/30-ES-EZ

Motor Diametru: 25mm

De conducere Diametru Tub: 38mm

Tensiune: DC7.4V

Curent nominal: 900mA

Cuplu maxim: 1.2 N. m

Turație nominală: 30 rpm

Control Inteligent App: Smart Life/ Tuya

Control vocal: cu Amazon Alexa Ecou/ de Start Google

Pachetul De Listare:

Motor Tubular*1(RF de la distanță nu sunt incluse)

Kit-Ul De Bază*1( Suport De Perete *2 , Leneș*1)

Manual De Limba Engleză*1

Q&A: 1.Q:Pot să-mi folosesc propriul control de la distanță pentru a controla motorul?

O:Nu,DC tubular este conceput cu propriile noastre RF433 de la distanță numai.

2.Q:Pot controla perdele dacă eu nu sunt acasă?

A:Da, puteți controla de la distanță perdele și convenabil de a deschide/închide-le oriunde,oricând prin intermediul Tuya Inteligent App de Viață.

3.Q:Pot partaja control cu membrii familiei pentru a controla jaluzelele împreună?

A:Da,este posibil.Pentru smart switch susține un telefon mobil pentru a controla mai multe dispozitive sau mai multe telefoane mobile pentru a controla un dispozitiv. 4.Q:Are acest lucru cu Google Acasa?

A:Da,o face.Pentru smart switch este compatibila cu Alexa si Google Acasa.

5.Q:Pot cumpara doar motorul?Și este de RF de la distanță inclus în?

A:Nu,aveți nevoie pentru a cumpara motor si RF de la distanță separat,și ne va oferi link-ul de la distanță pentru tine de a cumpăra. 6.Q:Este built-in modul ZigBee sau modul WiFi?

A:Acest motor este un ZigBee versiune care necesită o ZigBee hub conectat pentru controlul normal prin intermediul App.

Instrucțiuni de instalare pentru Motorizata cu Role Umbra Sisteme

(Pașii de mai jos arata cum sa schimbi exisiting jaluzele pentru sistem motorizat) 1.Măsurați diametrul exterior tub

2.Achiziționarea accesoriilor aferente,inclusiv unitatea adaptor,ghidaj,ghidaj de fixare,suport de perete si coroana.

3. Să ia în jos manual jaluzele și ia manualul cluth de tub exterior.

4.Introduce cu role cu motor în tubul exterior.Rotiți coroana de motor pentru a alinia cu nervuri interne ale tubului.

5.Pentru a regla motorul de montare suport de perete atunci când este necesar pentru a garanta bine asamblat.

6.Păstrați originalul stânga suport de montare și de ghidare același ca și mai înainte,și a pus întregul tub exterior cu motor instalate cu suportul de perete.

7.Pereche motor cu comutatorul în conformitate cu instrucțiunile.

Notă:motor tubular se potrivește pentru cele mai multe dintre tubul exterior,dar vă rugăm să verificați cu role tub dimensiune inainte de a plasa o comanda,ceea ce oferim motor coroana și alte accesorii sunt descrise listarea și arată ca în imagine.Bine ați venit să ne contactați pentru detalii.

Origine NC(de Origine)
Cuplu Maxim 1.2 N. M
control vocal cu Amazon Alexa Ecou/ de Start Google
Control Inteligent App Viața Inteligentă/ Tuya
Certificare CE
Tensiune DC7.4V
Curent Nominal 900mA
De Conducere Diametru Tub 38mm
Motor diametru 25MM
element nume Tubulare Jaluzele Cu Motor
Viteza nominală 30 rpm
ARTICOL nr AM25-1.2/30-ES-EZ
Nume De Brand moeshouse

Produse similare