USB Reîncărcabilă Momeala Cu Elice Topwater Momeală de Pescuit Momeală Artificială de Pește Electronice Automate de Înot Momeala

11.64lei

-32%

17.35lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: clește de pescuit de pescuit, nada electric momeala, cu plumb kit de pescuit, nemo pește elice, dragoste pesca, wobbler, buton tambur, pescuit electronic mașină, pește-robot, camera rig.

Descriere:

Automate de înot momeala este un mecanizate și autopropulsate momeala, care este programat să înoate ca un pește adevărat.

Colorate organisme și ochii 3D poate atrage cu ușurință atenția de pește și de a stimula prădători pentru a ataca robotul de pește.

Proiectarea detaliată a limbă lungă înclinați placa poate produce jet de apă, atunci când înot din nou, ceea ce face fluctuație mai mare și de pescuit eficiență mai mare.

USB reîncărcabilă design, convenabil de încărcare, de protecție a mediului și de economisire a energiei, echipat cu capac etans, nu pătrunderii apei.

Anti-rugina trei-cârlig de ancorare are o buna putere de penetrare, tenacitate bună, de mare capacitate portanta, rezistenta la coroziune, rezistenta la uzura si durabilitate.

Acesta poate fi folosit atât pentru apă dulce și apă sărată, și este utilizat pe scară largă pentru a prada pe pește, cum ar fi biban, biban galben, obez pește, barracuda, mosc pește, gândac de bucătărie, păstrăv și așa mai departe.

Calitatea este pe primul loc și este cel mai bun serviciu.Clienții sunt toți prietenii noștri.

Design de moda, 100% nou, de înaltă calitate!

Caietul de sarcini:

Nume produs: electric momeala

Produs greutate: 34g

Dimensiune ambalare: 12.6*5.8*2.7 cm

Ambalare: cutie ambalare

Material: de înaltă calitate de protecție a mediului din plastic

Pachetul Inclus:

1* momeală 1*cablu USB de 2* etanșare capac

Numărul De Model Momeli De Pescuit
Tip Momeală Artificială
Numele Produsului Electric momeala
Cantitatea 1
Dimensiune Ambalare 12.6x5.8x2.7cm
Categorie Alte
Dropshipping/En-Gros Suport
Ambalare Cutie ambalare
Poziția Toate
Greutate Produs 34g
Origine NC(de Origine)

Produse similare