Scaun de plajă Capac Absorbant Plajă Prosop Moale Portabil Șezlong Acoperire Non-stick de Nisip Cu Plante Tropicale Model de Buzunar

59.11lei

-56%

137.44lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: scaun de acoperire pentru, miadomodo șezlong, luna și soarele tricou, grădină cu șezlonguri, aer șezlong, mat prosop yoga, șezlong la soare, plaja pat, anim, scaun de gradina.

Scaun de plajă Capac Absorbant Plajă Prosop Moale Portabil Șezlong Acoperire Non-stick de Nisip Cu Plante Tropicale Model de Buzunar

Puncte: 1、Material Moale si Confortabil: confectionata din material microfibra, foarte moale si foarte absorbant, permițându-vă să se bucure de un confortabil și elegant, senzație, chiar și atunci când sunteți departe de casă.

2、Buzunare Laterale Design: Fiecare scaun capacul este echipat cu 2 buzunare laterale convenabil pentru a satisface nevoile dvs. de stocare.Puteți pune obiecte de valoare, telefoane mobile, reviste, ochelari de soare, de protecție solară, gustări, băuturi, etc.

3、pentru a Preveni Șifonarea și Alunecare: plajă scaun de acoperire nu va aluneca, deoarece are un buzunar potrivit pentru plasarea unui fotoliu, care pot fi acoperite pe fotoliu, iar partea de jos este conceput cu o banda elastica pentru a conecta scaun.

4、Largă de Aplicare: Acest scaun de plajă de acoperire este potrivit pentru cele mai multe fotolii și scaune piscina.Puteți să-l utilizați în piscine, plaje, grădină, hoteluri sau atunci când sunt agățat.

5、Ușor de Transportat: se poate plia scaunul acoperi într-un convenabil geantă de umăr, fără a lua sus o mulțime de spațiu.

Caietul de sarcini:

Nume: Scaun De Plajă Capac

Material: fibra extrafin

Dimensiune: 75 * 210cm/29.53 * 82.68 inch

Lista De Ambalare:

Scaun De Plajă Capac * 1

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Setați Tipul No
Model TIPĂRITE
Stil Modern
Material Alte, extrafin fibre
Origine NC(de Origine)
Numele Scaun De Plajă Capac
dimensiune about 75 * 210cm/29.53 * 82.68 inch
Numărul De Model Scaun De Plajă Capac
Utilizarea Scaun De Plajă
Nume De Brand waasoscon

Produse similare