COOFIX de 12 țoli Drujba Electrica a Suportului Upgrade Universal drujba Parte Polizor unghiular În fierăstrău cu Lanț pentru prelucrarea Lemnului scule electrice Set

42.28lei

-49%

82.91lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: multi wan a router-ului, suport în formă de l, lanțul de polizor, polizor unghiular drujba, baterie drujba, makita, drujba ambreiaj instrument, pistol de lipit electric, instrumente instrumente de putere, drujba polizor.

COOFIX de 12 țoli Drujba Electrica a Suportului Upgrade Universal drujba Parte Polizor unghiular În fierăstrău cu Lanț pentru prelucrarea Lemnului scule electrice Set

Drujba Suport,drujba polizor,polizor drujba,polizor unghiular drujba,Drujba Electrica a Suportului,drujba adaptor,polizor unghiular adaptor, caietul de sarcini:

Lant Material : Oțel Carbon De Înaltă

Conduce Link-ul de Cantitate: 45 secțiuni Lanț Putere de Intrare: max.1100 w Lemn Diametru de Tăiere (adâncime): aproximativ 27,5 cm Cu capac de protecție.Caracteristici: 1. Automate de realimentare, cu capac de protecție. 2. Mâner Ergonomic, care este foarte convenabil și mai sigur pentru transport. 3. Tensiunea de intrare depinde de propriile polizor unghiular, deci nu este un anumit număr. 4. Siguranța de tăiere, îmbunătăți în mod eficient eficiența muncii dumneavoastră. 5. Lanțul interval cu contra-atac șrapnel, ghid de ulei gaura, pentru a utiliza mai sigure. 6. Aceste văzut lanțuri sunt o versiune îmbunătățită de Titan văzut lanț și sunt semi-profesionale lanțuri.Pachetul Inclus: 1 x Ferăstrău cu Lanț Bracket Set(la polizor unghiular nu este inclus) COOFIX Magazin Oficial oferă cea mai bună calitate în bunuri cu amănuntul, la un preț care nu poate fi batut!Nimic înseamnă pentru noi mai mult decât a aduce clienților noștri o varietate de oferte de mare pe toate produsele lor preferate.Avem cele mai recente în scule electrice , unelte, accesorii , instrumente DIY, și așa pe toate la o valoare mare, cu cele mai mici preturi garantat!Noastre competitive fabrică la consumator, modelul de afaceri ne diferentiaza de restul.De operare pentru a oferi fenomenal reduceri și oferte de zi cu zi pentru consumatori la nivel mondial, cu o mare integritate și servicii pentru clienți.COOFIX Magazin Oficial oferă TRANSPORT GRATUIT pe cele MAI multe comenzi la nivel global, nr minim de achiziție.Transport gratuit țări includ : Statele Unite ale americii, Spania , Rusia, Ucraina, cele Mai multe dintre țările Europene.Dacă aveți orice întrebări sau client service nelămuriri, vă rugăm să ne contactați. 1.Transport La Nivel Mondial.(Cu excepția unor țări și APO/FPO adresa) 2. Noi oferim dreptul număr de urmărire,pot fi urmărite pe site-ul.Cele mai multe articole vor fi livrate în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este clar. 3. Am expediat pachetul potrivit cumpărători selectate de expeditor.vă rugăm să selectate corect. 4. Vă rugăm să notă: Pentru clienții și de vreme, poate, uneori, se va întârzia un timp,dar putem prelungi timpul de livrare pentru tine, așa că, vă rog, așteptați ceva mai mult timp, cu răbdare. 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru,vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul. 2. Dacă aveți orice întrebări sau probleme,nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Nume De Brand COOFIX
Dimensiuni 36*15*8cm
angle grinder adapter chainsaw adapter
Putere 800W-999W
Max. Lățimea De Tăiere 10mm
Văzut De Tip ferăstrău cu lanț
Sursa De Alimentare AC
Greutate 2.0kg
Utilizare Home DIY
Origine NC(de Origine)
Max. Adâncime De Tăiere 40cm
Frecvența 50-60Hz
Puterea Nominală De Intrare 860W
Numărul De Model CF-02551
Nu-Sarcină De Viteză 11000rpm
grinder chainsaw polizor unghiular drujba
Cerere Lemn De Văzut
Diametru Lama -
Tensiune Nominală 220V
Chainsaw Bracket Electric Chainsaw Bracket
Certificare Nici unul
drujba polizor bracket chainsaw

Produse similare