Plastic Lanț De Bicicletă Protecție Ciclism Bicicleta Cadru Protector Furcii Din Spate Din Spate Furculita Garda Pad Acoperire

2.47lei

-43%

4.41lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: apărătoare de lanț mtb, lanț protector, apărătoare de lanț autocolant, chainmail rochie, cadru din carbon, bicicleta capacului de lanț, bicicleta foaia de paza, lanțul de la bicicletă protector, lanț de bicicletă furcii din spate capac de protecție, lanțul de la bicicletă garda.

61370 RECOMANDA PENTRU TINE Road Biciclete de Munte Biciclete de Plastic Lanț Paznici Protector Acoperă Ușor, Accesorii pentru Biciclete

Descriere:

Acest mountain bike lanț protector este utilizat pentru a preveni lanțul de damaing bicicleta cadru spate de suprafață în timp ce de echitatie.

Acest drum lanț de bicicletă capacul este ușor de instalat, care vă permite să utilizați două cabluri în interiorul pentru a-l lega pe spate cadru.

Acest lanț de bicicletă acoperi folosește de cauciuc gros pentru a face,astfel, lanțul de la bicicletă nu vor fi afectate de aceasta.

Puteți elimina cu ușurință acest lanț de bicicletă protector să curățați rapid.Este un reutilizabile și practice instrument de a utiliza.

Acest lanț de paza nu va adăuga orice povară pentru masina ta din cauza aceasta este usor si nu adauga prea multa greutate pe bicicleta.

Caietul de sarcini:

Material: Cauciuc.

Culoare: Arată ca imagine.

Dimensiuni: 225mm.

Notă

Acolo ar putea fi un pic de culoare distorsiunile datorate de calculator diferite rezoluții.

Ar putea fi o ușoară erorilor datorate de mână diferite de măsurare.

Pachetul inclus:

1* capacului de Lanț.

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model CZ9949

Produse similare