Automobile Magnetic Umbrelă De Soare Capac Parbriz Auto Zăpadă Parasolar Rezistent La Apa Capac Protecție Parbriz Auto Acoperi

8.14lei

-34%

12.51lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: aluminiu umbrelă de plajă, masina sunshad, aluminiu masina umbra soare, sunshad, masina cort umbrela, umbrelă de soare, masina umbrelă de soare, UMBRELA, masina de acoperire umbrela, masina nuanta umbrela.

Caracteristici:

1. Rezistent la ploaie, inghet, zapada, razele uv, praf, poate fi folosit ca scut de zăpadă acoperă în iarnă și parasolar parbriz de protecție solară în timpul verii, precum și, ține foi pe copertă, în toamnă.

2. Se potrivesc cele mai multe masini, microbuze si Suv-uri.Masina de parbriz stratul de zăpadă este ușor de pliat pentru depozitare în portbagaj sau pe bancheta din spate a autovehiculului.

3. 6 magneti puternici pe partea de sus pentru a menține în afara de parbriz stratul de zăpadă în loc, chiar și în zilele cu vant puternic, și cele două windproof curele pe fiecare parte ajuta atașa capacul ferm.

Descrieri:

1. Parbrizul mașinii îngheț și zăpadă, praf și durabile, Cu siguranță clape și legături, mașină de parbriz capacul poate fi conectat la masina ta usi.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru (acoperite de argint de pe spate)

Material: poliester pânză umbrelă

Dimensiune: 210 * 120cm

Pachetul Inclus:

1 x Masina de Parbriz Zăpadă

Note:

Vă rugăm să permiteți-0-2mm eroare din cauza măsurare manual, mulțumesc pentru înțelegere.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc!

dimensiune 210 * 120cm
Material poliester pânză umbrelă
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model negru
Nume De Brand Tirol

Produse similare