Corabie de pirați Barca Caz de Moda Pentru Un Plus de 3 3T 5 5T 6 6T 7T 7 8 Pro 8T lite Coque Coajă de Telefon Pentru OnePlus Nord husă Moale

6.58lei

-38%

10.77lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: pad-ul oneplus 8t, oneplus 8t strat, oneplus 5 spațiu caz, oneplus autocolant, mica oneplus 8t, oneplus 5 caz arată, protectie oneplus 8t, 6t caz, oneplus 5 cazuri, Caz Pentru OnePlus 8 Pro.

Cumpărătorii show

Bine Ati Venit La Magazinul Meu

Stimate Client, 1.Ca avem atât de multe tipuri de produse,nu putem să le listați pe toate,imaginea este doar folosit pentru a arăta detalii.Produsul este corespunzător pentru titlu. 2.Atunci când alegeți Transport Gratuit,acesta nu poate fi urmărit după ce coletul a plecat din China(Nu de urmărire),dacă nu puteți accepta , vă rugăm să alegeți alt mod de transport maritim care poate urmărite 3.Vă rugăm să completați informațiile dvs. de contact și adresa,în ordine, astfel încât să nu provoca mărfurilor lipsă. 4.Prietenii rusiei vă Rog lăsați-vă NUMELE COMPLET și Adresa Detaliată. 5.Nevoie de alte modele de coajă de telefon mobil, vă rugăm să trimiteți un mesaj la serviciul clienți!!! 6.Picătură De Transport Maritim De Sprijin!Amestecat Suport De Culoare!En-Gros De Sprijin!Oferă o imagine reală pentru reseller!

style2 Peisaj, Personajul
Caracteristici Vogue/Telefon De Lux Caz, Vogue/Lux Coajă De Telefon
Nume De Brand Erilles
Calitate Silicon De Buna Calitate
Origine NC(de Origine)
Tip Pe jumătate înfășurat Caz
style1 Schiță, anime
Modele Aplicabile Pentru Un Plus de 3 3T 5 5 6 6 7 7T Caz
Modele Aplicabile 3 Cazul OnePlus 8/8T/8 lite
Picătură de transport maritim/en-Gros Suport
Compatibil Marca Oneplus
Stil Drăguț Moda Coque
Modele Aplicabile 1 Coajă De Telefon Pentru OnePlus 8 Pro
Material Transparent soft tpu
Design Simplu, Desene animate
Modele Aplicabile 2 Caz De Lux Pentru Un Plus De Nord

Produse similare