Automat Centrul de Pin cu arc Mark Center Punch Tool Lemn Indentare Marca de prelucrare a Lemnului Pic Instrument Portabil Non-alunecare de Puncher

4.24lei

-34%

6.49lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: lemn unelte pentru prelucrarea lemnului, masina de stantat de producție, centrul de pumn, countersink, din lemn, baza burghie, bit burghiu pentru lemn, bit burghiu, instrument de lemn, jig lemn.

Centrul Pumn Pin arc de Oțel Fereastra Breaker Non-alunecare Portabile, pentru prelucrarea Lemnului Puncher, S Center Punch

Descriere: Acest tip de centru de pumn este potrivit pentru poziționarea când stantare, oferindu-vă cu o puternică forță de impact, ceea ce face munca ta mult mai convenabil.

Oțel center punch este robust și nu este ușor să se deformeze, și anti-alunecare de cereale este convenabil pentru tine de a organiza și de a controla pumn, potrivit pentru condiții normale de tabla din oțel, lemn, tabla, fier de călcat și alte materiale.

De asemenea, acest centru pumn ar putea fi folosit ca un instrument de urgență, atunci când sunt blocat în mașină, au supraviețuit cu ușurință.

Sunt concepute cu mai multe tipuri de a alege, și sunt echipate cu înlocuirea pumn capete în unele pachetului, puteți comanda în funcție de nevoie de dumneavoastră.

Acest centru pumn este ușor de utilizat, fără alte instrumente, ai nevoie doar pentru a alinia punct de poziționare și apăsați mâna în pumn.După lovitura de pumn este apăsat înapoi la o mică secțiune de rod, puternic primăvară va pop pumn viguros, produce o groapă pentru dot.

Caietul de sarcini:

Material: oțel.

Culoare: arată ca în poze.

Dimensiuni: S: 12.8 cm

Notă:

Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Vă rugăm să permită o ușoară abatere de la datele de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

Pachetul inclus:

Tip 1:

1x centru de pumn.

Tip 2:

1x centru de pumn.

1x center punch cap.

Tip 3:

1x centru de pumn.

2x centru pumnii in cap.

Tip Locație Burghiu
Origine NC(de Origine)
Material Alte
Numărul De Model Upgrade-Ul Automat Centrul De Praf
Non-alunecare de Centru Pumn Fereastra Cu Întrerupător Pin
Nume De Brand NianLenss
Certificare Nici unul
Utilizarea Metal Foraj
Centru Siderurgic Pumn centrul de pumn
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Primăvara Center Punch Prelucrarea Lemnului Center Punch
Lungime Ca descriere

Produse similare