3PCS Inima Model WebCam Capac Obturator Slider Universal Acoperire Camera Web Pentru Laptop, iPad, Macbook Tableta lentile de Confidențialitate Autocolant

15.58lei

-35%

23.97lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: ericsson t39, 1080p webcam, subțire webcam autocolant, camera slider, acoperi webcam, macbook air, laptop aparat foto capacul glisant, 8 inch android comprimat, protector webcam, macbook piele.

Descriere

Acest articol este un webcam glisați blocare.Acesta este fabricat din material ABS, portabil, practic si durabil.Acesta nu va adăuga mai mult în greutate și grosime pentru dispozitivul dvs. și pe scară largă compatibil cu tableta, laptop si desktop.Camera de Acoperire este compatibil cu cele mai multe smartphone-uri și laptop-uri.

Caracteristici

- Material: ABS .

- Dimensiune: Aproximativ 1.85X0.90X0.10 cm/ 0.73X0.35X0.04 în ch .

- Pentru laptop-uri, tablete pentru a proteja securitatea dumneavoastră și a vieții private, cu adeziv puternic, care este mult mai durabil bandă adezivă.Nu este potrivit pentru telefoane inteligente.

- Nu va interfera cu închidere laptop webcam.

- De asemenea, ar putea fi un decor pentru laptop și gaura este mare, care nu afecta vederea aparatului de fotografiat.

- Webcam acoperi cursorul poate fi deschis sau închis cu doar o simplă mișcare de deget.

- Închideți-l pentru blocarea potențialul de hackeri.Design-ul unic permite să vă bucurați cu ușurință în condiții de siguranță de viață digital.

Lista de ambalare

3 x camera web acoperă

Certificare EPA
Compatibil Marca Apple iphone, Blackberry, HTC, lg, Motorola, Nokia, palma, Panasonic, Samsung, Sony-Ericsson, Toshiba
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Foxnovo

Produse similare