Manual Tapiserie De Perete, Abajur Bohemia Macrame Boho Decor Artizanat Ciucure Tapiserie De Fundal Bordura Perete

90.48lei

-59%

220.69lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: goth kawaii cameră decor, boho top, manual abajururi, indi camera, bun suport metal, familia copac tapet, bordura pat, tapiz comparativ, boho decor, macram.

Manual Tapiserie De Perete, Abajur Bohemia Macrame Boho Decor Artizanat Ciucure Tapiserie De Fundal Bordura Perete

Caracteristici: 1. Dimensiunea reală: abajur are un diametru de aproximativ 30cm/11.81 inch, o înălțime de aproximativ 40cm/15.75 inch, și un diametru interior de aproximativ 4 cm/1.57 inch, care este potrivit pentru candelabru generală.

2. Durabil Material: de Înaltă calitate, sfoara de bumbac, fără lumini; aceste agățat abajururi sunt un mod frumos de a decora camera sau activități, oferind oamenilor un sentiment simplu și de a crea un sentiment relaxat în cameră.

3. Design rafinat: ciucure agățat abajur va crea un aspect decorativ și confortabil de iluminat pentru camera ta, cu o cârpă moale și atmosferă caldă; acesta poate fi agățată separat, sau o lampă cu LED-uri pot fi instalate în interiorul pentru a ilumina nod și a aruncat cel mai magic umbra.

4. Aplicarea pe scară largă: Decoreaza camera, dormitor, camera de zi, depozit, balcon, restaurant, cafenea, hotel, bar, etc. Foarte elegant, potrivit pentru retro și stil modern.

5. Potrivit pentru: abajurul este o glugă, becul decor umbra este potrivit pentru orice mică lampă, bec, rotund lampă, lampă sferică, puteți să-l decora, dar acesta nu poate fi folosit pentru lampă tub.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: aproximativ 30cm/11.81 inch în diametru și aproximativ 40cm/15.75 inch în lungime

Material: bumbac coarda

Lista De Ambalare:

Țesute Abajur*1

Notă:

Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, va exista o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Model Fire Vopsite
Numele Țesute Abajur
Stil Europa
Material produs Sfoara bumbac
Material 100% Bumbac
Technics MANUAL
Model Tip Solid
Origine NC(de Origine)
Forma Runda
Dimensiune Produs 30 cm în diametru și 40 cm în lungime

Produse similare