Tactic Coapsei Toc De Pistol De Fotografiere De Vânătoare Cs Wargame Pregătire De Luptă Militare Picior Tocuri Armata Wargame Airsoft Coapsei Tocuri

39.03lei

-52%

81.35lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: arma airsoft, diorama, airsoft, toc safariland, voalat tactice toc, toc de pistol, liger zoid, toc, aer pistol airsoft, toc de pistol picior.

Tactice De Vânătoare Coapsei Toc De Pistol De Fotografiere Cs Wargame Pregătire De Luptă Militare Picior Tocuri Armata Wargame Airsoft Coapsei Tocuri

Caietul de sarcini:

Nume: Tactic Picătură Picior Toc

Material: 1000D nailon.

Net Greutate: 280g.

Culoare: Negru/TAN/Verde/ACU/Multicam

Pentru:Durabil Picătură Picior Toc dedicat pentru toate 1911 Pistoale.Se potrivește Colt 1911 5 inch, 1911 colt 45. Girsan 1911 MC, Variante 1911,Taur PT1911, Browning Mark III, airsoft 1911 replici etc. Complet reglabil se Potrivește Sig 220, 225, 226, 228, 229, cu sau fără feroviar.

Caracteristică:

1.Poate fi atașat la încheietura curea și fixa la picior

2.Cataramă de eliberare rapidă de a face acest toc complet reglabil

3.Ține arma de mișcare în jurul și a eliberarea ușor cu degetul mare atunci când se inițiază de înregistrare adecvat de prindere.

4.Tactic picătură picior toc pistol; ----de Obicei, pentru Mana Dreapta, Coapsa Dreapta

5.Foarte confortabil și ușor să se adapteze

1.Vom accepta ESCROW-Master card,visa,Boleto,TEF,Maestro,webMoney,QIWI, Yandex.Bani; Transfer Bancar, Western Union. 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

Noi oferim diferite servicii de expediere pentru diferite cerere, după cum urmează 1.China post air mail , livrare gratuită pentru cele mai multe țări,dar un pic mai mult timp, trebuie să ai suficientă răbdare de așteptare pentru produsele.În mod normal durează între 18-35 de zile lucrătoare pentru cele mai multe țări, 2.EMS este nevoie de aproximativ 5-20 zile lucrătoare.E un foarte bun mod de transport, de a recomanda pentru tine.Dar va trebui să plătească pentru o taxă suplimentară de transport.

3.FEDEX/DHL/UPS/TNT/TAXARE, mai rapid, dar prea scump, în mod normal durează 3-12 zile lucrătoare, va trebui să plătească pentru o taxă suplimentară de transport.

4.Informații de urmărire în mod normal actualizări jur de 3-5 zile, dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM fi de ACORD O RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE .NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

100% satisfactia clientului este scopul nostru !

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, feedback-ul dvs. pozitiv și laudă de 5 stele va fi foarte apreciat.

2.Dacă nu, Am sincer sper că vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, ei bine, încercați cele mai bune noastre de lucru pe probleme pozitiv.Multumesc mult.

Numele Tactic Coapsei Toc
CS Toc de Pistol Material 1000D nailon
Material Nailon
Toc De Pistol De Culoare Negru/TAN/Verde/ACU/Multicam
Toc De Pistol Greutate 280g
Numărul De Model toc de pistol
Caracteristică 2 Poate fi atașat la încheietura curea și fixa la picior
Origine NC(de Origine)
Tip De Element În aer liber, CS Militare Toc de Pistol
Caracteristică 1 foarte confortabil, și ușor să se adapteze
Stil Tactic Picătură Picior Toc
Aplicabile Durabil Picătură Picior Toc dedicat pentru toate 1911 Pistoale
Se potrivește Se potrivește Colt 1911 5 inch, 1911 colt 45. Girsan 1911 MC, Variante 1911

Produse similare