Sn65hvd230 Bus Transceiver Poate Communication Module Echipamente Profesionale

3.68lei

-27%

5.11lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: arduino poate shield, radio baofeng, 2sc2879, esp32 mini, walki talki, risc v, mcp2515, ham radio, radio cb, arduino lilypad.

Caracteristici SN65HVD230 pot fi utilizate în medii cu interferențe ridicate.Dispozitivul poate trimite și de a primi mărfurile la rate diferite, pe Deplin compatibil cu ISO11898 standard; de Înaltă impedanță de intrare, permițându-120 de noduri; curent Redus în modul standby, tipic actual este 370µA; semnalul rata de transmisie este de până la 1Mb / s;

Descriere: protectie Termica, cu circuit deschis de vina funcția de protecție; Cu anti-instantanee de protecție a interferențelor de autobuz; Panta de control pentru a reduce interferență a radio-frecvenței (RFI); diferențial receptor are o gamă largă de rezistență la interferențe de mod comun, interferențe Electromagnetice (EMI) funcția.

Specificații: Material:plastic Culoare:colorat

Pachetul Inclus: 1 x SN65HVD230 POATE

Note: 1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. 2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Certificare Nici unul
Output Type no
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model SN65HVD230 POATE
Material Plastic
Stil no
DIY Consumabile ELECTRICE
Tip no

Produse similare