Spălătorie Azi Sau Gol Mâine Citat de Autocolante de Perete Baie, Toaletă Decoratiuni DIY Perete Amovibil Decal

9.69lei

-24%

12.90lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: uscat rufe păstăi, ganesha sculptura, decoratiuni pentru camera de zi piecies, ganesha imagine, addison rae, ganesha poster, amuzant spălătorie decal, autocolant de perete, decalcomanii de haine dantelă, decor bucatarie.

Vă rugăm să rețineți: Dacă modelul este complex, vă rugăm să coopereze cu transferul de film.Efectul va fi mai bine.(Dacă aveți nevoie pentru a cumpara filmul de transfer, puteți alege pentru a plasa o comanda in culorile opțiune.)

Specificatii: 100% de brand nou și de înaltă calitate Caracteristici: Detașabil Stil:autocolant Perete Material:PVC Decora peretii interiori, ferestre și mobilier și va adera la cel mai tare, neted, suprafețe curate, cum ar fi oglinzi, metal, lemn și pereți.Decora casa ta, face mai romantic Încercați să nu pentru a lipi din nou și din nou.NU este potrivit pentru murdar sau suprafață aspră Ai putea face chiar un DIY meșteșug element prin plasarea pe o țiglă sau vopsit bord.Dacă aveți nevoie pentru a personaliza alte culori si dimensiuni, vă rugăm să lăsați un mesaj. .

Utilizați un pătrat de carton pentru a lipi curat efecte

Cum să utilizați: 1.Asigura suprafața este netedă, nu se lipesc pe dur sau suprafață inegală. 2.Alegeți locul în care doriți să se aplice, curat cenușă și grăsime, păstrați-l uscat și curat. 3.Stick în conformitate cu imaginea, sau DIY în propria ta idee. 3.Coaja de pe hârtie și apoi lipi pe perete, deschide de la mijloc, la stânga și la dreapta.

De Transport Maritim Și De Restituire 1.Toate comenzile vor fi expediate în termen de 5 wordays după fonduri trecerea de securitate verificați de Buvette.ro.Este numai extins din cauza sărbătorilor. 2.Timpul de livrare va fi de 20 la 60 de zile, în mod regulat, ocazional apare de mai mult de 90 de zile pentru mai puțin de țări.vă rugăm să așteptați pacient,nu deschide disputa în 2 luni,multumesc!Desigur, dacă nu au primit colete în mod normal timp,pls contactati-ne pentru verificarea. 3.Ne va fi responsabil pentru toate greșită trimiterea și calitatea emite ordine . 4.Vă rugăm să asigurați-vă că ați scris denumirea completă / adresă completă / corectă post de cod și numărul de telefon.În caz contrar, clienții au nevoie de-și permit pierderea care nu oferă exacte destinatar de informații,și Clienții se ocupa de Țările de destinație Taxe Vamale.

Stil Modern
Numărul De Model laundry80
Tema Caractere
Clasificarea Pentru Perete
Caietul de sarcini Single-piece Package
Cenzura Cod laundry80
Scenarii PERETE
Model Avionul De Perete Autocolant
Material PVC

Produse similare