Din Oțel inoxidabil 8 oz Hip Balon Built-in Pliabil 2 Oz Pahar Balon de Pâlnie Tot ce Ai Nevoie pentru a Turna Fotografii de pe drum

39.46lei

-40%

66.86lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: plosca pentru alcool, plosca whisky, balon de laborator, cccp hip balon, pahar cuie, 8oz ceașcă de cafea, pliabil gunoi touch, erlenmeyer de plastic, geanta miros dovada, cupa micul dejun.

PERFECT PROPORTIONAT - pahar deține o 2-uncie se toarnă, în timp ce a împușcat vasul este suficient de mare pentru a deține 8 uncii de lichior dumneavoastră preferat, fie că este vorba whisky, vodca, rom , gin, tequila sau altceva.

Vasul și Pâlnia sunt realizate din cele mai bune și nu va rugini, se încadrează în afară, scurgeri sau te-a dezamăgit.

SCURGERE DOVADA TESTAT - Fiecare sunt sudat cu laser, aer sub presiune și de calitate controlate.Pac sigilii bine să vă asigurați că nu vodka, whiskey, bourbon sau altă băutură preferată va scurge afară și a obține pierdut.

care oferă o prindere fermă în timp ce bea din el sau de a lua-o din buzunar sau costum.Un lux de zi cu Zi Balon pentru nunti, camping, pescuit, vânătoare, festivaluri, concerte și mult mai mult.

În căutarea pentru un Premium de Băut Hidratare Buzunar Hip Balon pentru Camping, Nunta, Pescuit, Vanatoare, Drumetii.Felicitări, ați găsit-o.

reducere set are multe caracteristici.

Ea are, de asemenea, un șurub-jos capacul de care este lipit pe partea de sus a corpului și fixate prin nituri, astfel că rămâne cu balon atunci când este deschis, deci nu poate fi pierdut.

Mod DE UTILIZARE: Dvs. din oțel inoxidabil vas este special conceput pentru a transporta băuturi alcoolice.Acesta nu trebuie utilizat pentru băuturi cu un conținut de acid, cum ar fi sucuri de fructe și siropuri.

Vasul va oferi ani de plăcere, dacă urmați câteva instrucțiuni simple:

1. Clătiți interiorul curat cu apă și săpun înainte de a umple vasul pentru prima dată.

2. Mereu gol flaconul după utilizare și clătiți bine înainte de reumplere.

3. Nu ține de alcool în vasul mai mult de o perioadă de 3 zile.Refill numai atunci când sunteți pe cale de a utiliza sticla.

culoare: Argintiu + negru

Material: otel inoxidabil

dimensiune: Hip flask (lungime 95 mm * latime 29 mm (jos 24mm) * cu înălțime de acoperire 148 mm / oală înălțime 135mm)

Telescopic pahar de vin (cinci noduri,

cupa gura 45MM,

cupa jos 50MM,

inaltime 65MM)

Conținutul Pachetului:

1 x 8 OZ oțel Inoxidabil carafă

1 x din oțel Inoxidabil telescopic cupa

1 x Pâlnie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Origine NC(de Origine)
Corpul Material Metal
Numărul De Model presiune de plastic de gunoi
Tip Set

Produse similare