Ochiurilor de plasă Rechizite de Birou Accesorii cu Sertar pentru Biroul de Acasă Desktop a Crescut de Aur Organizator Desktop Stand Școală Papetărie de Birou

27.18lei

-39%

45.26lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: baie gadget, organ, decoratiuni pentru camera de zi piecies, birou de organe, trage mânere și butoane, birou cu stiloul, ceas pandantiv, cablu de acoperire de perete, diy de țânțari ecran, tig-tungsten.

Ochiurilor de plasă Rechizite de Birou Accesorii cu Sertar pentru Biroul de Acasă Desktop a Crescut de Aur

Descriere:

【5 Plus 1 de Design】:Acest hotel elegant și modern de aur organizator desktop are 5 compartimente si 1 mini alunecare sertar pentru tine la loc de notebook-uri,pixuri,creioane si alte accesorii de birou sau de papetărie, în funcție de nevoile individuale.Să stai departe de murdar desktop și menține organizate. 【Unic și Funcțional】:Realizate din plasă de sârmă de aur și cu colțuri rotunjite jante de metal și aspectul elegant de design,care se va amesteca cu ușurință în alte consumabile birou,adaugand un aer contemporan pentru casa ta, școală, office, e-mail etc camere. 【Strălucitor și Robust de Construcție】:Adoptarea premium tehnologia de galvanizare pentru a face construcția de organizator birou mult mai solide si fiabile.ce e mai mult,aur finisaj metalic design arate aspectul mai elegant și utilizarea durabil decât alte plasă de sârmă sau plastic organizator. 【Cadou la modă】:Un convenabil și practice organizator de birou este un cadou la modă pentru a oferi un confortabil locul de muncă sau de studiu spațiu pentru familiile și prietenii.Potrivit cercetării, având un curat și ordonat desktop poate accelera de muncă sau de studiu.

Pachetul include:

1 BUC Raft

Origine NC(de Origine)

Produse similare