Titularul Desktop Tableta Standuri Pentru iPad Pro Caz Reglabil Pliabil Inaltime Unghi Suport de Telefon Pentru Xiaomi iPhone Huawei Honor Caz

6.49lei

-49%

12.94lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: apple pencil funda, tableta sta inalt, captusit suport pentru tabletă, official xiaomi, podea suport pentru tabletă, geanta pentru ipad, smart switch xiaomi, mijia, ipencil, caz mickey mouse.

Tableta Standuri Pentru iPad Pro Caz Reglabil Pliabil Inaltime Unghi Suport de Telefon Pentru Xiaomi iPhone Huawei Samsung Onoare Cazul Stil 1 Dimensiune:Ori 12.5×8×2,5 cm Culoare:Alb-negru Material:plastic

Stil 2 Culoare: Alb/Negru Dimensiune: 6.5×11×(8-16cm)

Material: Aliaj + PC

Pachetul include: 1 stea

Caracteristici:

Fabricat din ABS de inalta calitate, de asemenea, pad-ul se acoperă cu silicon moale pentru a vă protejează dispozitivele bine.

Proiectat cu extensibila buna pol, permițându-vă să se adapteze la înălțime, care tine de confort, 0-72 grad reglabil sus și în jos, astfel încât veți avea unghiul perfect pentru vizionarea de filme, citind mesajul sau rețetă de gătit, etc.

Design pliabil: atunci Când nu este în uz, vă rugăm să împăturiți-o în dimensiuni mai mici pentru a economisi spațiu pentru tine.

La marginea santului vor potrivește perfect cu telefonul cadru, nu va bloca ecranul, care să permită să se bucure de ceea ce se afișează pe ecran în mod normal.

Greutate-adăugate de bază furnizarea de securitate mai stabil pentru desfășurarea dispozitivele dvs., nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la telefonul sau tableta va răsturna sau cădea, chiar și atunci când atingeți ecranul.

Partea de jos este adăugat cu silicon anti-alunecare, nu funcționează numai pentru echilibrul stand pe birou ferm și pentru a preveni stea care se încadrează pe birou, dar protejează, de asemenea, birou de bine.

Telefon de birou suport pentru toate telefoanele mobile cu sau fără caz, cititorii ebook, și cele mai multe tablete, de asemenea, puteți folosi ca un stand de încărcare fără limitare în timp ce utilizați aparatul pe stativ. "

Caracteristică 1 270 grade Rotativ unghi
Caracteristică 4 pentru 3.5 - 11 inch telefon/tabletă
Potrivit pentru 4 Pentru iPad / iPhone
Potrivit pentru 1 Pentru Xiaomi tableta / telefon
Caracteristică 3 Non-alunecare de cauciuc mat
Caracteristica 5 pentru locul de muncă/vizualizarea/apeluri video
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand hoomall
Potrivit pentru 2 Pentru Samsung tableta / telefon
Material Plastic
Caracteristică 2 Aliaj de aluminiu
Potrivit pentru 3 Pentru Huawei tableta / telefon
Caracteristică 6 Design simplu și elegant
Culoare Negru/argintiu/aur roz/aur/roșu
Potrivit pentru 5 Pentru Lenovo tableta / telefon
Caracteristica 7 Robust și rezistent la cădere.
Potrivit pentru 6 Universal de 3.5 inch - 11 inch telefon/tabletă

Produse similare