Nada Robotic Momeli de Pescuit Electrice Auto Momeala Momeli 4-Segment LED Swimbaits Inteli autopropulsate Electric 18 * 10.1 * 2.3 cm

68.46lei

-39%

112.25lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: clește de pescuit de pescuit, vibrații momeala, buster jerk, lumini cu led-uri atrage, robotic înot pește, 4 cifre, 7 segmente de afișare, pește-robot, nada calmar, robotic pescuit float, momeală pește.

Descriere:

Automate de înot momeala este un fel de mecanizate, autopropulsate momeală de pescuit, care pot înota ca un pește adevărat prin programare electronică.

Corp colorate și ochii 3D poate atrage cu ușurință atenția de pește și de a atrage prădători pentru a ataca.

Robot de înot momeala foloseste simulat pește de înot sistem de programare, și adoptă design de iluminat cu motor de mare viteză și de iluminat cu LED pentru a face mai realist și mai repede în apă.

USB reîncărcabilă design momeala este foarte convenabil de a percepe, de protecție a mediului și de economisire a energiei.

Multi comun momeală artificială cu 2 cârlige înalte.Cârlig este foarte ascuțit, ceea ce face mai ușor de a pătrunde pește.Trident cârlig face dificilă pentru pește pentru a scăpa.

Acesta poate fi folosit în apă dulce și apă sărată, și este utilizat pe scară largă pentru prădarea de pește, cum ar fi biban, biban galben, de-mare, stiuca, mosc, gândac de bucătărie, pastrav, etc.

Caracteristică:

USB de încărcare, nada poate fi reutilizat.

Pe mascariciul va înota în apă în mod automat.

Construit în baterie puternica.

Un control mai flexibil de momeală înot adâncime.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

De depozitare cutie de plastic: 18 * 10.1 * 2.3 cm

Culoare: așa cum se arată

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Înot Nada

1 X Pescuit Float

1 X Cablu De Date

Tip Momeală Artificială
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model /
Categorie NADA
Poziția Ocean Barca De Pescuit, Ocean Beach Pescuit, LAC, Râu, Rezervor Iaz, stream, Ocean Rock Pescuit
Cantitatea 1

Produse similare