Mare Tek Lok Bucle Centura Clip Curea Pentru Cuțit Teaca Kydex/Toc, Special pentru DIY, W/ șurub,Călătorie în aer liber Clip

2.47lei

-42%

4.33lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: toc safariland, incarcator kydex g2c, centura port-armă, toc de pistol, toc de pistol makarov, toc, personalizate de umăr din piele toc, holster kydex, kydex j clip, kydex toc smith.

Caietul de sarcini:

De Brand nou și de înaltă calitate

Dimensiune: 8 cm * 5 CM * 1.6 CM

culori: negru

Material: fibre de nailon + hardware

Tehnologia Mari Tek Lok clip curea, Tek Lok este un sistem inovator de fixare și dispozitiv de blocare, care pot fi ferm blocat de două fixare a articulațiilor.Tek Lok poate fi blocat permanent.Tek Lok poate fi îndepărtată ușor de pe centura de activități prin apăsarea a două piese de blocare împreună.

Pachetul Include:

1 × buc

1、puteți găsi de bucătărie esențiale, baie consumabile, produse de panificatie, decoratiuni, articole pentru grădinărit, materiale de animale de companie, etc. Din categoria de produse. 2、magazin sprijină en-gros de vânzare, mărfurile pot fi livrate în termen de două zile. 3、Acorde o atenție la magazin, vă puteți bucura de fan cupon 4. Magazine facă în mod regulat 10$-1$, 20$-2$, etc. 5, în Cazul în care aveți nevoie pentru a comanda o mulțime, puteți să-mi vorbească în particular, vom oferi un discount bun. 6、Noi nu pune facturi și documente de afaceri în pachet.

Politica De Transport Maritim

- Timp de manipulare :5days

- Standard pentru SUA :aproximativ 7-14 zile lucrătoare(ePacket)

-Economia SUA:aproximativ 20-35 de zile lucrătoare(NU de urmărire sub $5)

- Economy Int ' l Shipping:20-35 zile lucrătoare(NU de urmărire sub 20$)

-Standard Int ' l Shipping:20-35 de zile lucrătoare(Cu urmărire)

-Dar cum ar fi Rusia,iar unele Sud Ameria țară poate avea nevoie de 2-3 săptămâni mai mult.

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa din ebay este corectă.vom urmări doar adresa ta enumerate în ebay comenzi pentru livrare.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Plățile

Vom accepta Paypal doar Dacă aveți orice întrebări cu privire la plată,vă rugăm să ne contactați prin mesaj eBay.

Taxele De Import

În cazul în care o datorie este scadentă La livrare, este responsabilitatea ta să se întâlnească care cheltuieli și acest lucru poate provoca întârzieri la programul de livrare și mai ai de preluare a mărfurilor la biroul vamal.

Termeni & Condiții

De licitare pe acest articol,Cumpărătorul este de acord cu toți termenii și condițiile menționate în această listă .vă rugăm să vă asigurați să citească și sunt de acord cu Toate eBay termeni și Condiții înainte de licitare.

Toate imaginile sunt doar pentru scop ilustrativ și Culorile pot varia ușor.

Magazinul nostru se supune eBay Reguli și Politici.

Feature1 Apelare rapidă multi-funcție de talie clip clip înapoi cu K teaca teaca
Feature2 Instrument de tăiere lanterna EDCGEAR sistem
Feature5 B0019-30, B0028-30
Origine NC(de Origine)
Facilitate4 Buzunar, Multi Instrumente
Feature3 Multifunctional talie clip clip înapoi

Produse similare