26mm din Oțel Inoxidabil Ceas Benzi Pentru Garmin Fenix 3 Eliberarea Ușor Curea de Metal pentru Fenix 6X/Fenix 5X /Fenix 5X Plus Smartwatches

77.89lei

-19%

97.36lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: curea ceas, fenix usb, fenix pd35, ceasuri, smart warch, garmin placa de baza, smarwatch, fenix led, baterie fenix, hydrodermabrasion mașină.

OBSERVAȚIE: Această legătură este NUMAI pentru curea de schimb.NU, inclusiv ceas inteligent .Pachetul include: 1 x Ceas Trupa(cu aceeași Conectori) - 1 x Instrument (pentru link-ul de instrument de ajustare ) Caracteristici: - 100% Brand Nou - concepute Personalizat pentru a se potrivi dispozitivul perfect - Individualizarea dispozitivului dvs. cu acest element unic caietul de sarcini: - Material: Otel Inoxidabil - Lungime: 26mm - Lungime: 180mm (cu adaptor) - Culori: Negru,Argintiu - Compatibil cu: pentru Garmin finex 5S toate modelele (pentru Garmin finex 5s Watch & Sport & Versiune Ediție) Cum să utilizați: 1. PENTRU a ELIMINA LINK-ul: Poziția acului în orificiul de reglare a benzii,apoi rotiți mânerul de link-ul de instrument de reglare în sensul acelor de ceasornic.Apoi pin-ul va fi mutat. 2. PENTRU a PUNE PE LINK-ul: vă Rugăm să pune pin-ul in link-ul de gaură (mintea direcția), apoi rotiți mânerul de thelink de ajustare toolclockwise , până când acesta este chiar.

1. Comenzile vor fi expediate în 1-3 zile lucrătoare de la primirea de plată.

2. Elemente de obicei, expediate prin China Post Air Mail, venind cu numere de urmărire.Se poate ajunge la cele mai multe țări în vârstă de 15-39 de zile.

3. Acesta va dura mult timp pentru a ajunge cu poșta.Dacă nu doriți să așteptați atât de mult timp, pls alege Exprime sau să cumpere de la alții.

4. Vom urmări doar adresa si numele cumpărătorului enumerate în ESCROW plata pentru transport.Pls asigurați-vă că adresa este corectă.

Pentru a gresit expediate produsele, vă rugăm să ne contactați.Vom retrimite la dreptul sau de restituire pentru tine.Te rog nu deschide disputa fără comunicare, suntem siguri pentru a rezolva orice problema pentru tine.

Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ sau netural feedback-ul.Vă rugăm să ne oferi o șansă de a găsi greșelile noastre și să vă despăgubească.

RM6542987542791852

Conector Cu Conector
Starea Nou fara eticheta
Tip De Element Watchbands
Numărul De Model JMZJDQF1
Lungime 200mm
Pachet Polybag
Nume De Brand ANBEST
Ajustare Cu instrument gratuit pentru a regla lungimea
Trupa Lungime Alte
dimensiune 26mm
Articol Din Oțel inoxidabil curea pentru Garmin fenix 5S/ Fenix 5S Plus
Origine NC(de Origine)
Capatible Model Pentru Garmin finex 3 5X 5X + 6X
Incuietoare Tip Catarama De Metal
QC test de unul înainte de expediere
Material Din Oțel Inoxidabil
Tip Banda metal brățară de link-ul ceas trupa
Trupa Tip De Material Din Oțel Inoxidabil
Culori argint, negru

Produse similare